Cestná doprava

Scania predstavuje svoju „Neuveriteľnú ponuku“

Kúpa jazdeného vozidla zrejme ešte nikdy nebola taká výhodná, ako v tomto období. Scania predstavila svoju „Neuveriteľnú ponuku“ finančného lízingu, vďaka ktorej si môže zákazník zaobstarať nákladné vozidlo už od 899 EUR mesačne. To všetko za jasne stanovených podmienok, s množstvom výhod a bez skrytých poplatkov.

Nízku mesačnou splátkou výhody len začínajú. Finančný lízing je možné zvoliť v dĺžke 29, 36 alebo 48 mesiacov a Scania automaticky poskytuje na hnací reťazec svojich vozidiel ročnú záruku, ktorú si môže zákazník v prípade záujmu predĺžiť o ďalší rok. Súčasťou ponuky je aj „Údržbová zmluva“, ktorá kryje všetky servisné výdavky na údržbu vozidla predpísanú výrobcom.

„Základným zmyslom je poskytnúť našim zákazníkom flexibilitu a istotu v dnešnej veľmi neistej dobe. Chceme podporiť ich podnikanie tým, že im umožníme sa slobodne rozhodnúť, či si vozidlo ponechajú, alebo nám ho vrátia,“ hovorí Anton Kaleta, manažér predaja jazdených vozidiel Scania CER. A dodáva: „Zákazníci tak majú istotu pevnej mesačnej splátky a vrátiť môžu vozidlo kedykoľvek po prvom roku prevádzky bez penále. Vybrať si môžu zo všetkých jazdených vozidiel
z ponuky spoločnosti Scania.“

Aktuálnu ponuku jazdených vozidiel Scania nájdete na tejto stránke.

Kúpa jazdeného vozidla ešte nikdy nebola taká výhodná! Scania totiž prichádza s "Neuveriteľnú ponukou" finančného…

Uverejnil používateľ SCANIA SLOVAKIA s.r.o. Utorok 26. mája 2020
Uvoľnenie opatrení proti šíreniu ochorenia COVID-19 prinesie viac komfortu aj do života profesionálnych vodičov

Zdroj
transport.sk
Editor
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button