Cestná doprava

Hüffermann pod taktovkou koncernu Schwarzmüller

Hüffermann pod taktovkou koncernu Schwarzmüller. Hüffermann patrí k najväčším európskym prémiovým výrobcom prívesov na prepravu kontajnerov.

Najväčší rakúsky výrobca úžitkových vozidiel Schwarzmüller Group prevzal v roku 2020 firmu Hüffermann Transportsysteme GmbH. Hüffermann patrí k najväčším európskym prémiovým výrobcom prívesov na prepravu kontajnerov. Firma s viac ako 100-ročnou tradíciou má množstvo patentovaných riešení, ktoré posúvajú jej prívesy na najvyššiu úroveň.

Hüffermann ponúka až 19 základných typov prívesov, s využitím opcií ide o desiatky typov rozličných riešení. Predstavíme vám aspoň základné typy. Všetky verzie sa vyrábajú v prevedení s dvoma alebo troma nápravami, ako i tandemové prevedenie.

Hüffermann pod taktovkou koncernu Schwarzmüller

Roll Carrier predstavuje základný typ prívesu na abroll kontajnery podľa normy DIN 30722.
Oceľový rám z vysokopevnostnej ocele S 700 je funkčne tvarovaný, s patentovaným tvarom profilov a pojazdovej dráhy pre zvýšenú životnosť aj pri vyššom zaťažení. Nápravy 10 ton so vzduchovým alebo parabolickým perovaním, HELLA osvetlenie, elektrostaticky nanášaná povrchová úprava 2K a ostatné značkové komponenty dávajú záruku dlhej životnosti.

Odľahčený Carrier s lyžinami je určený na abroll kontajnery. Kontajner sa nakladá do vozíka zozadu. Toto umožňuje nakládku kontajnerov aj s poškodenými kolieskami a rôznymi dĺžkami. Jeho hlavnou výhodou je nízka hmotnosť od 3 000 kg.

Flex Carrier je univerzálny príves na abroll kontajnery a vaňové kontajnery podľa DIN 30720. Jeho efektivitu zvyšujú voliteľné systémy:
1. Multi-Fix – bezreťazové zaistenie nákladu,
2. Safety-Fix – časovo úsporné zaistenie,
3. Centrovanie-Fix – uľahčuje bočné centrovanie.

Multi Carrier zvládne abroll kontajnery, vaňové kontajnery a poslúži ako podvalník na prevoz stavebných strojov. Okrem toho odvezie 10ʺ a 20ʺ kontajner. Nájazdové rampy sú uložené v zadnej schránke. Medzi voliteľné príslušenstvo patria aj klanice.

Vyklápací Carrier na prepravu abroll kontajnerov. Čiže príves má silný hydraulický piest, ktorý zabezpečí
vyklopenie kontajnera. Uplatnenie nájde aj v stavebnom priemysle.

MINI Carrier je obratný, veľmi efektívny príves na prepravu vaňových kontajnerov a výmenných lisov. Voliteľná výbava zahŕňa rolovaciu plachtu na kontajner, možnosť čelnej nakládky v stiesnených priestoroch, Multi-Fix a Safety-Fix.

Prívesy môžu mať široký sortiment voliteľného príslušenstva, ako spúšťacie oje pre čelnú nakládku, systém parkovacích a výstražných svetiel nezávislý od LKW, monitorovanie priestoru vzadu, elegance edition s hliníkovými a nerezovými doplnkami.

Povýšte svoje podnikanie na novú úroveň s prívesmi Hüffermann.

Zdroj
transport.sk
Editor
Reylon SM

Prečítajte si aj

Back to top button