Cestná doprava

Dvadsaťjeden vozidiel Scania pre SaBaTrans

Začiatkom mája odovzdala spoločnosť Scania Slovakia dvadsaťjeden vozidiel dopravnej spoločnosti SaBaTrans spol. s.r.o., ktorá zabezpečuje prepravu sypkých materiálov, makadamu, kameňov, betónu a odvoz drobného stavebného odpadu v rámci Slovenska aj v okolitých krajinách.

Z dvadsaťjeden objednaných vozidiel bolo osemnásť kusov ťahačov Scania R450 A 4×2 NA. Pätnásť vozidiel je vybavených vyklápacou hydraulikou priamo z výroby a zabezpečovať budú prevoz sypkých materiálov. Tri ťahače sú vybavené vyklápacou hydraulikou a kompresorom, ktorú na vozidlá inštalovala firma Alfimex s.r.o. z Malaciek. Tieto ťahače budú tiež využívané ako univerzálne vozidlá na prevoz sypkých materiálov, primárne však budú ťahať silo návesy. Zvyšné tri kusy vozidiel predstavujú domiešavače betónu na podvozku Scania P410 B 8×4 HZ.

Nadstavby značky STETTER na podvozky osadila slovenská spoločnosť VS-MONT, s.r.o. V septembri pribudne do flotily SaBa Trans ešte jedno takéto vozidlo v konfigurácií R450A 4×2 NA s hydraulikou a kompresorom. „Naša doterajšia spolupráca so spoločnosťou Scania bola výborná. Sú korektní v jednaní, poskytujú kvalitné služby v oblasti servisu a spätného odkupu vozidiel a celkovo majú veľmi profesionálny prístup,“ hovorí konateľ spoločnosti SaBa Trans spol. s.r.o., Karol Firbas.

Spoluprácu ocenil aj obchodný zástupca značky Scania, Peter Palka, ktorý ju za značku zastrešoval. „Od začiatku našich jednaní prebiehalo všetko veľmi profesionálne, čo sa dohodlo, to vždy platilo, takže aj týmto spôsobom sa chceme SaBa Trans spol. s.r.o. poďakovať za dôveru, ktorú vložili do vozidiel Scania a našich služieb.“ Pre SaBa Trans spol. s.r.o. je okrem spoľahlivosti a hospodárnosti vozidiel Scania dôležitá aj flexibilita pri ich prevádzke a údržbe. Scania svojim zákazníkom vychádza v ústrety rýchlymi dodávkami náhradných dielov a servismi otvorenými aj počas víkendov.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button