Cestná doprava

Continental zjednocuje portfólio služieb pod názvom Conti360° Solutions

Spoločnosť Continental zlúčila svoj sortiment služieb pre fleetových zákazníkov pod jediné riešenie s názvom Conti360° Solutions. Táto reorganizácia umožňuje lepšie využiť digitalizáciu a dosiahnuť udržateľnosť, čo sú témy, ktoré sa budú v budúcnosti tešiť čoraz väčšej pozornosti.

Spoločnosť Continental týmto krokom reaguje na meniace sa požiadavky zákazníkov. Tie sú čím ďalej tým viac ovplyvňované digitalizáciou, riadením na základe dát a tlakom na cenu. Zlúčenie služieb uvítajú aj prevádzkovatelia nákladnej dopravy, ktorí vďaka nemu budú môcť splniť stále rastúce nároky na udržateľnosť v logistickom sektore.

Celý tento proces je súčasťou strategického programu Vision 2030, ktorý spoločnosť Continental predstavila v decembri minulého roka. Program sa sústredí na prediktívnu údržbu, ktorá je kľúčovou súčasťou Logistiky 4.0. Preto spoločnosť Continental stále intenzívnejšie využíva služby založené na dátach.

Conti360° Solutions – balíček riešení pre fleety

Riešenia pre fleety budú v budúcnosti ponúkané ako kompletný balíček: Zmluvy Conti360° Solutions zahŕňajú digitálne riešenia ako napríklad ContiConnect a ContiPressureCheck a tiež riešenie ContiLifeCycle vrátane protektorov ContiRe a ContiTread. „V rámci zmlúv Conti360° Solutions sa viac sústredíme na koncepciu ContiLifeCycle. Naším cieľom je dosiahnuť to, aby prevádzkovatelia fleetov venovali väčšiu pozornosť udržateľnosti,“ hovorí Juraj Madejski, riaditeľ divízie Fleet Solution v spoločnosti Continental Barum Otrokovice, zodpovednej za český a slovenský trh.

Juraj Madejski, riaditeľ divízie Fleet Solution v společnosti Continental Barum Otrokovice

Komplexná správa pneumatík

Na reorganizáciu ponúkaných služieb upozornia zákazníkov nové vizuálne materiály a modernizované logo. Prístup Conti360 ° vychádza z viac ako 40 rokov skúseností v oblasti služieb pre fleety. História nášho breakdown servisu (pri poškodení pneumatík) sa začala písať v roku 1978. Vďaka našim bohatým skúsenostiam je teraz Conti360° Solutions synonymom pre etablovaného a spoľahlivého partnera špecializujúceho sa na kompletnú správu pneumatík. Zákazníci z viac ako 25 krajín sa môžu spoľahnúť na bezpečné plánovanie nákladov a profesionálny servis v rámci siete s viac ako 7 000 servisnými partnermi.

Profesionálne riešenie pre sektor nákladnej dopravy

Súčasná reorganizácia zákazníkom prinesie produkty a služby v ešte ucelenejšom balíčku. „Využívame synergie plynúce z našej úzkej spolupráce s kolegami z automotive a na základe získaných poznatkov neustále dopĺňame naše portfólio,“ dodáva Juraj Madejski. Vďaka tomu teraz spoločnosť Continental ponúka profesionálne riešenie pre sektor nákladnej dopravy, ktoré umožňuje spravovať vozové parky efektívne a s dôrazom na udržateľnosť – využívaním úsporných pneumatík, protektorov šetriacich zdroje a digitálneho monitorovania pneumatík.

Riešenia Digital Solution spoločnosti Continental zahŕňajú digitálne riešenia ako napríklad ContiConnect a ContiPressureCheck

Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button