Železničná doprava

ŽOS Trnava získala nový kontrakt s ÖBB

ŽOS Trnava získala nový kontrakt s ÖBB. ŽOS Trnava uspela v ďalšom významnom európskom tendri. Opraví nákladné vozne za skoro 20 miliónov.

Tento mesiac podpísala dvojročný kontrakt na opravu nákladných vozňov pre rakúsku ÖBB-Technische Services-Gesellschsaft mbH v hodnote 15- 20 miliónov euro. Súčasťou kontraktu je opcia na ďalšie 3 roky v celkovom finančnom objeme do ďalších 30 miliónov euro.

ŽOS Trnava získala nový kontrakt s ÖBB

Riaditeľ divízie nákladných vozňov ŽOS Trnava Ing. Rastislav Bráblik: „Týmto kontraktom sme potvrdili našu rolu primárneho opravcu nákladných vozňov pre rakúske štátne železnice. Vagóny, ktoré každoročne prechádzajú bránami trnavskej žosky dnes jazdia, okrem farieb rakúskej ÖBB, aj vo farbách nemeckej DB, českých ČD, francúzskej Ermewa, tradičnej slovenskej Cargo Wagon, či iných významných európskych hráčov. Naši žoskári majú byť načo pyšní.“

ŽOS Trnava v tendri využila dlhoročné skúsenosti pri revíziách a opravách nákladných vozňov pre zahraničných obchodných partnerov a potvrdila rolu dominantného hráča v oblasti opráv železničných vozňov v európskom priestore.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button