Správy | Aktuality | Témy

Rozšírenie vedenia vydavateľstva a kompetencie

Rozšírenie vedenia vydavateľstva a kompetencie. V závere tohto roku sa stal Ing. Michal Štengl konateľom popri zakladateľovi Mgr. Viliamovi Bujnovi a od začiatku roku 2023 postupne prevezme vedenie vydavateľstva.

Ing. Michal Štengl svojou odbornosťou (absolvent ČVUT), angažovanosťou, redakčnou prácou, komunikáciou s klientmi a pracovnými výsledkami bude dobrým pokračovateľom s perspektívou ďalšieho rastu multimediálnych produktov nášho vydavateľstva v Čechách a na Slovensku.

V tomto roku sme pribrali posily v Čechách, výrazne sa prejavila posila Jiřího Krupičku, ktorý úspešne rozvíja naše on-line médiá a dokáže pre klientov pripraviť výborné prepojenie kampaní. Od začiatku roku 2023 personálne rozšírime redakciu aj na Slovensku, kde stále dôležitejšiu úlohu zohráva Mgr. Romana Kebísková, ktorá sa rokmi vypracovala na marketingovú koordinátorku a v tejto pozícii si počína veľmi dobre a profesijne neustále rastie. V roku 2023 personálne rozšírime redakciu na Slovensku.

Pre skvalitnenie komunikácie s klientmi spresňujeme komunikačné toky. Poprosíme všetkých partnerov, klientov a importérov, aby všetky pozvánky smerovali na konateľov Ing. Michala Štengla (michal.stengl@transport-logistika.cz) a Mgr. Viliama Bujnu (vydavatel@transport.sk), zároveň všetky takéto maily v kópii adresovali aj na marketingovú koordinátorku Mgr. Romanu Kebískovú (asistent@transport.sk a marketing@transport.sk). O tom, kto a kedy sa zúčastní akej akcie koordinovane rozhodnú konatelia.

V spolupráci
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button