Rôzne

Rodinná tradícia bratov Hudecových

Rodinná tradícia bratov Hudecových. Rodinná firma HuStra so sídlom v Uhrovci, okres Bánovce nad Bebravou, sa zaoberá výrobou nadstavieb od roku 1997. Na rodinnú tradíciu bratov Hudecových v tretej dekáde nadväzuje druhá generácia tejto súdržnej rodiny.

Z germánskeho prostredia máme mnoho príkladov dlhodobej tradície prosperujúcich rodinných firiem. HuStra má podobný profil v našom prostredí, už 27 rokov úspešne pôsobí na trhu výrobcov nadstavieb na vany, malé a veľké úžitkové vozidlá. Táto práca je veľmi náročná, vyžaduje si zručnosti mnohých profesií, univerzálnosť a technologické, konštrukčné i materiálové znalosti.

Prečítajte si aj

HuStra má vo svojom výrobnom programe výrobu nadstavieb na všetky podvozky nákladných a úžitkových vozidiel, ako sú valníkové nadstavby s plachtou aj bez plachty, izotermické, chladiarenské a mraziarenské nadstavby, ľahké skriňové nadstavby, nadstavby na odťah a prepravu motorových vozidiel a rôzne špeciálne nadstavby. Produkuje aj interiérové úpravy vozidiel typu furgon, ako napr. vybavenie týchto vozidiel zariadením pre účely pojazdnej dielne, montáž doplnkovej tepelnej izolácie, rozšírenie sedadiel a iné.

Valníková tandemová nadstavba

Montujú rôzne doplnkové vybavenia: hydraulické zdvižné čelá, hydraulické výťahy na zváracie plynové súpravy, strešné spojlery, spacie kabíny, nezávislé teplovzdušné naftové alebo plynové kúrenia, alarmy, reklamné nadpisy a logá a iné. V ponuke nechýbajú ani rôzne úpravy vnútorného vybavenia skriňových nadstavieb na prepravu odevov, čalúnenie vnútorných priestorov skriňových nadstavieb pre prepravu nábytku, vybavenie chladiarenských skríň stropnými koľajničkami s hákmi na prepravu mäsa vo vise, ale aj iné špeciálne úpravy podľa priania a návrhu zákazníka.

Hákový nosič kontajnerov

„Naša filozofia sa zakladá na úzkom kontakte so zákazníkom prostredníctvom kvalifikovaných predajcov zabezpečujeme individuálny prístup k požiadavkám zákazníkov a technického riešenia nadstavby s prihliadnutím na prepravovaný tovar, spôsob nakládky, vykládky tovaru a ďalšie parametre súvisiace s konečným využitím vozidla. Po zhodnotení týchto údajov navrhneme typ nadstavby, jej optimálne parametre a doplnkové vybavenie,“

vysvetľuje konateľ Ing. Branislav Hudec.

Skriňové nadstavby rozdeľujú do kategórií:

Ľahké hliníkové – sú z hliníkových dielcov s vnútorným nitovaním, štandardne lakované z vonkajšej strany v bielej farbe. Strešný panel je presvetlený. Podlahu tvorí preglejka.

Voštinové nadstavby – sú z voštinového panelu (nízka hmotnosť pri zachovaní plného panelu).

Plywood nadstavby – panely hrúbky 14 – 24 mm s dreveným jadrom (pevné panely).

Ferrofoam nadstavby – PUR panely o hr. 30 – 85 mm s povrchovým oceľovým plášťom, extrémne pevné a tuhé panely, izolujú (rovnako ako izotermické nadstavby) a sú je ľahšie a tuhšie ako plywood nadstavby.

Izotermické nadstavby – zo samonosných polyuretánových (PUR) panelov hrúbky 25 mm, vhodné pre prepravu pekárenských výrobkov. Podlahu tvorí preglejka, na ktorej je nanesená liata podlaha s hladkým alebo protišmykovým povrchom. Výhodou je nízka hmotnosť skrine.

Chladiarenské a mraziarenské nadstavby (FNA a FRC) – z PUR panelov hrúbky 40 – 85 mm, určené na prepravu chladeného a mrazeného tovaru. Na stope môže byť koľajnicový systém pre prevoz mäsa vo vise.

„Kvalita našich nadstavieb je zaručená aj vďaka kvalite výrobkov a služieb našich domácich i zahraničných subdodávateľov. Túto skutočnosť potvrdzujú zákazníci, ktorí pri rozširovaní svojho autoparku výrobu nadstavby opätovne zveria našej firme,“ dodáva p. Hudec.

Viac informácií nájdete na www.hustra.sk

Zdroj
trannsport.sk
Editor
Hustra

Prečítajte si aj

Back to top button