Rôzne

Kancelárske produkty Brother do každého logistického skladu

Kancelárske produkty Brother do každého logistického skladu. Pred viac ako 100 rokmi v japonskej Nagoji vznikla spoločnosť Brother, prvá európska centrála Brother bola zriadená v Írsku v roku 1958. Vtedy spoločnosť Brother vyrábala celý rad produktov, od písacích strojov po motocykle!

Skupina Brother ponúka produkty a služby zákazníkom po celom svete – má 17 výrobných závodov (vrátane štyroch závodov Brother Industries, Ltd.) pôsobia v takmer 50-tich krajinách sveta. Spoločnosť Brother pôsobí na Slovensku od roku 2006 a je členom Brother Group Global. V súčasnosti produktový rad zahŕňa predovšetkým priemyselné prístroje a zariadenia Brother pre informačnú a komunikačnú technológiu – tlačiarne, multifunkčné zariadenia, faxy, tlačiarne štítkov a skenery, vrátane originálneho spotrebného materiálu a príslušenstva Brother.

Brother Group patrí v oblasti kancelárskych produktov k priekopníkom. V roku 1971 uviedli na trh prvú vysokorýchlostnú ihličkovú tlačiareň na svete. Prvý elektrický písací stroj predstavili v roku 1985 a dva roky na to aj prvú laserovú tlačiareň. V roku 1988 uviedol Brother prvú tlačiareň štítkov. V roku 1995 Brother vyvinul prvé multifunkčné zariadenie na svete a o dva roky potom prvé atramentové multifunkčné zariadenie. Rok 2002 bol pre Brother významný – predstavil samostatnú mobilnú tlačiareň. V roku 2007 začal predávať prvé tlačiarne RFID štítkov a nedávno uviedli prvý stolný skener s integrovaným bezdrôtovým pripojením.

Laserové tlačiarne

Laserové tlačiarne Brother poskytujú vynikajúcu kvalitu tlače s ostrým textom, vysokými rýchlosťami a rozsiahlou manipuláciou s papierom v kancelárii. K dispozícii sú farebné a mono laserové tlačiarne. Farebné laserové tlačiarne Brother prinášajú spoľahlivú kvalitu farebných a živých dokumentov s ostrým a vysoko kvalitným textom. Mono laserové tlačiarne zaisťujú najlepšiu kombináciu kvality, rýchlosti a produktivity. Multifunkčné laserové tlačiarne poskytujú vysoko kvalitnú farebnú alebo čiernobielu tlač s ďalšími funkciami kopírovania, skenovania a faxovania.

Kancelárske produkty Brother
Farebná tlačiareň

Tlačiarne štítkov a účteniek

Brother ponúka široký sortiment stolných, ručných a prenosných tlačiarní na štítky a účtenky, ideálny na použitie v kancelárii, vyvinutý tak, aby poskytoval dokonalé riešenie pre označovanie aj pre väčšie organizácie vo všetkých hlavných odvetviach, vrátane zdravotníctva, dopravy a logistiky, potravinárstva a maloobchodu. Vďaka širokému výberu papierových alebo odolných plastových štítkov máme tlačiareň pre každý typ aplikácie. Široký výber ručných, stolných a PC pripojiteľných modelov
poskytne termálne tlačové riešenia, vrátane priamej termálnej a termotransferovej tlače. Majú aj rôzne možnosti pripojenia, vrátane káblového, bezdrôtového a Bluetooth, tlač z počítača (PC aj Mac), smartfónu alebo tabletu.

Skenovacie riešenia Brother

Ak chcete digitalizovať svoje papierové dokumenty, potrebujete spoľahlivý a jednoducho použiteľný skener dokumentov, ktorý vám poskytne najlepší pomer ceny a výkonu. Skenery Brother kombinujú výkonnú technológiu so štandardným bezplatným softvérom. Naskenované súbory budú zachytené stránku po stránke – skenujte dokumenty formátu A4, fotografie, identifikačné karty a mnoho ďalšieho.
Skenery Brother poskytujú Inteligentné spracovanie obrazu pre jednoduchšie skenovanie a správu dokumentov. Vďaka technológii automatického podávača dokumentov (ADF) môžete napríklad skenovať väčšie množstvo dokumentov naraz, či už ide o zmluvy alebo plastové karty, ako sú vodičské preukazy.

Kancelárske produkty Brother
Multifunkčná tlačiareň

P-touch tlačiarne štítkov

Tlačiarne štítkov Brother P-touch jasne identifikujú dôležité položky s extrémne odolnými štítkami TZe. Sú k dispozícii v modeloch pripojiteľných k stolným počítačom, vreckovým počítačom alebo smart zariadeniam, môžu tlačiť štítky aj z vášho smartfónu alebo tabletu pomocou Wi-Fi alebo Bluetooth.
Medzi typické aplikácie označovania patria: Zakladače, úložné boxy a USB perá; Cenné aktíva a vybavenie; Menovky; Registračné skrinky a police; Zástrčky a káble.

Kancelárske produkty Brother
Ručný model tlačiarne P-Touch H110 pomáha s triedením dokumentov a priečinkov

Štítky Brother P-touch (TZe) vydržia mnoho rokov, či už v interiéri alebo exteriéri. Tajomstvo je v jedinečnej priehľadnej laminovanej vrchnej vrstve, ktorá chráni váš text pred mnohými extrémnymi podmienkami. Technológia tlače Brother P-touch sa nenachádza v žiadnej inej tlačiarni štítkov, a preto sú jedinými štítkami, na ktoré sa tento laminátový vrchný povlak automaticky aplikuje. Pásky Brother P-touch sú k dispozícii v širokej škále farieb a veľkostí.

Zdroj
transport.sk
Editor
Viliam Bujna, foto: Brother
Back to top button