Motorizmus

Novým generálnym riaditeľom AVIS a Payless Car Rental sa stal Juraj Šulhaň

Spoločnosť United Rental Group, s.r.o. a United Lease Group, s.r.o., líder v prenájme a leasingu automobilov na Slovensku, ktorý pôsobí pod značkami AVIS a Payless Car Rental bude riadiť z pozície generálneho riaditeľa Juraj Šulhaň, ktorý od roku 2017 zastával pozíciu obchodného riaditeľa spoločností.

Novým generálnym riaditeľom sa stal k 1.1.2021 Juraj Šulhaň, ktorý v spoločnosti pôsobí od roku 2016 a od roku 2017 zastával pozíciu obchodného riaditeľa. Počas svojho pôsobenia v spoločnosti okrem iného položil základy smerujúce k stabilnej diverzifikácii služieb spoločnosti.
Spoločnosť AVIS a Payless Car Rental čaká v roku 2021 pokračovanie transformácie, s ktorou spoločnosť začala v uplynulom roku a vďaka pandémii COVID-19 nabral tento proces na rýchlosti. Cieľom spoločnosti je pod novým vedením stať sa univerzálnym poskytovateľom služieb mobility a lídrom na trhu do konca roka 2021.

Zakladateľ spoločnosti a výkonný riaditeľ spoločnosti Vladimír Orth v spoločnosti naďalej zostáva ako strategicky poradca vedenia spoločnosti.
Celková flotila a biznis v celej skupine v roku 2020 bol ovplyvnený šírením vírusu COVID19. Práve z tohto dôvodu poklesol na minimá cestovný ruch a používanie áut pre biznis klientelu, ktorá prešla na homeoffice. Napriek tomu skupina veľmi rýchlo presmerovala svoje aktivity k dopytu, kde časť strateného podielu nahradil novým. Avis a Payless Car Rental sú súčasťou globálnej siete prevádzkovateľov prenájmu a leasingu vozidiel. Spoločnosť prevádzkuje svoje služby na Slovensku pod značkou Avis od roku 1996 a značku Payless Car Rental od roku 2018.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button