Motorizmus

Iveco: v Českej republike sa otvára nový sklad náhradných dielov

Dnes slávnostne otvorili sklad náhradných dielov vo Vysokom Mýte, v Českej republike. Sklad bude zásobovať Iveco originálnymi náhradnými dielmi krajiny strednej a východnej Európy, a to nielen pre autobusy, ale aj na nákladné vozidlá.

Sklad je plne integrovaný do systému virtuálnych skladov Iveco, ktoré tvoria centrálnu sieť piatich prepojených skladov v Európe: Turíne, Madride, Paríži, Manchestri a Ulme.
Náhradné diely pre nákladné vozidlá budú distribuované do celej strednej a východnej Európy priamo z Vysokého Mýta. Díleri z celej Európy si taktiež budú môcť v reálnom čase objednať náhradné diely pre autobusy vyrábané v spoločnosti Irisbus vo Vysokom Mýte (Arway a Crossway). 
“Dôvodom, prečo sme si vybrali túto krajinu, bolo posilnenie pozície Iveco v oblasti, ktorá veľmi rýchlo napreduje a kde je tiež potreba skladu náhradných dielov,” zdôraznil pán Enzo Gioachin, Senior Vice President Iveco Customer Service. “Vďaka virtuálnym skladom môžu byť diely rýchlo distribuované na všetky trhy, čím sa zlepšujú služby pre koncových zákazníkov. Otvorením tohto nového a moderného skladu náhradných dielov podporujeme tiež rast, čo sa týka Iveca v krajinách ako Česká republika, Slovensko, Poľsko, Maďarsko a Rumunsko.”
V tomto novom logistickom sklade bude pracovať 15 špecialistov zo Supply Chain Customer Service, ktorí budú zaškolení na koordináciu všetkých operácií s virtuálnymi skladmi Iveco. Objekt bol vybudovaný v krátkom čase a zaberá celkovú rozlohu 15 000m2. V sklade sa bude spracovávať viac ako milión riadkov objednávok ročne, bude zásobovať 150 dílerov a distribuovať viac ako 25 000 náhradných dielov.  
Nový sklad náhradných dielov navyše umožňuje nakupovať náhradné diely od miestnych výrobcov. V regióne je veľmi silno zastúpený automobilový priemysel, čo dáva možnosť kontaktovať nových dodávateľov a nakupovať od nich.
 
Zdroj: TS

Prečítajte si aj

Back to top button