Cestná doprava

Spolupráca DKV Mobility so spoločnosťou Elocity

Spolupráca DKV Mobility so spoločnosťou Elocity. DKV Mobility začala spoluprácu so spoločnosťou Elocity v Poľsku.

DKV Mobility, popredná európska B2B platforma pre platby a riešenia na cestách, rozširuje v Poľsku svoju nabíjaciu sieť o viac než 700 verejných nabíjačiek spoločnosti Elocity Sp. z o.o. Poľská spoločnosť Elocity a GreenFlux, dcérska spoločnosť DKV Mobility, ktorá spravuje kompletnú ponuku nabíjacích služieb, nedávno podpísali za týmto účelom dohodu o spolupráci. Nabíjačky je možné využívať pomocou aplikácie DKV Mobility a s kartou DKV +Charge.

„Partnerstvo so spoločnosťou Elocity nás veľmi teší,“ hovorí Sven Mehringer, výkonný riaditeľ pre energetiku a služby pre vozidlá v spoločnosti DKV Mobility. „Elocity poskytuje technológiu pre viac ako 700 najmodernejších nabíjacích miest na striedavý prúd (AC). Nabíjačky sa nachádzajú v metropolitných oblastiach vrátane kancelárskych budov či hotelov. Vďaka svojej polohe sú výhodné pre firemných zákazníkov, ktorí chcú pohodlne nabíjať svoje vozidlá na služobných cestách. Nabíjacia sieť v Poľsku sa pre nich tak stáva ešte zaujímavejšou,“ dodáva Sven Mehringer.

Spolupráca DKV Mobility so spoločnosťou Elocity

„Kľúčom k zlepšeniu elektromobility v Európe je jednoduché vyúčtovanie a správa vozového parku. Spoločnosť Elocity dodáva moderné riešenia pre nabíjaciu infraštruktúru, ktoré spĺňajú najvyššie medzinárodné štandardy. Sme radi, že môžeme spolupracovať s medzinárodnými lídrami v odbore, ako je DKV Mobility, a rozšíriť ich sieť,“ hovorí Michał Baranowski, generálny riaditeľ spoločnosti Elocity. Nabíjacia sieť spoločnosti DKV Mobility zahŕňa približne 344 000 nabíjačiek po celej Európe.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button