Cestná doprava

Skytoll vstupuje na ázijský kontinent

Skytoll vstupuje na ázijský kontinent. Spoločnosť SkyToll, ktorá sa podieľa na rozvoji a prevádzke mýtnych systémov na Slovensku, v Českej republike, v Slovinsku i v ďalších európskych krajinách, otvorila pobočku v Singapure.

Bratislava, 20. septembra 2023 – Spoločnosť SkyToll, ktorá sa podieľa na rozvoji a prevádzke mýtnych systémov na Slovensku, v Českej republike, v Slovinsku i v ďalších európskych krajinách, otvorila pobočku v Singapure. V regióne Ázie a Pacifiku plánuje SkyToll osloviť zákazníkov so svojim riešením pre oblasť spoplatnenia jazdy osobných i nákladných vozidiel či inovácií v inteligentnom riadení dopravy, ktorých cieľom je podporiť udržateľnosť dopravy a ochranu klímy.

SkyToll získal počas poslednej dekády rozsiahle skúsenosti a referencie nielen z európskeho kontinentu. V roku 2015 realizoval dva úspešné projekty v Ruskej Federácii, na juhoamerickom kontinente potom v priebehu roku 2016 úspešne pilotoval systém pre monitoring a spoplatnenie jazdy vozidiel v Uruguaji.

„Vstup do ázijského regiónu je pre nás strategickým rozhodnutím. Jednotlivé krajiny aj mestské aglomerácie tu riešia viac ako inde masívny nárast intenzity dopravy a s ním spojené negatívne vplyvy, ako je znečistenie životného prostredia či rozsiahle dopravné zápchy. SkyToll sa vždy snaží byť svojim zákazníkom skutočne blízko, preto padlo rozhodnutie otvoriť pobočku v Singapure a vytvoriť tu obchodné a ekonomické centrum pre ázijský región,“ uviedol Matej Okáli, predseda predstavenstva spoločnosti ITIS Holding, ktorá je stopercentným vlastníkom spoločnosti SkyToll.

Skytoll vstupuje na ázijský kontinent

Otvoril pobočku v Singapure

Vedením SkyToll Pte.Ltd. bol poverený Joseph Chin, ktorý má viac ako 25 rokov skúseností s projektmi v oblasti cestnej a železničnej dopravy vrátane účasti na niekoľkých mýtnych a dopravných systémoch v ázijskom regióne a v Číne. So svojou znalosťou a skúsenosťami v oblasti systémovej integrácie a projektového manažmentu je Joseph Chin pripravený podporiť rast a expanziu SkyToll v ázijskom regióne.

„Do Ázie vstupujeme s výbornými referenciami v oblasti satelitných mýtnych systémov, ale aj s chuťou budovať nové inovatívne riešenia pre riadenie dopravy v husto osídlených mestských centrách, kde môže byť využitie samotnej satelitnej technológie komplikované. Chceme sa samozrejme oprieť aj o skúsenosti, ktoré v regióne získala Skupina PPF, ktorá je medzi akcionármi ITIS Holding,“ dodal Matej Okáli.

Zdroj
transport.sk
Editor
TSFoto: skytoll.com

Prečítajte si aj

Back to top button