Cestná doprava

RALLY RADOSTI zverejňuje číslo transparentného účtu a vyzýva všetkých, aby pomohli dobrej veci

RALLY RADOSTI, charitatívna jazda naprieč Slovenskom na pomoc onkologicky chorým deťom, ktorá sa uskutoční v termíne od 7. do 9. júna, zverejňuje číslo svojho transparentného účtu.

Práve na tento účet bude až do ukončenia akcie možné prispieť finančným darom, ktorý v 100 % výške pôjde na charitatívne účely. Rally Radosti zároveň hlási ďalšiu novinku – generálnym partnerom akcie sa stáva BMW Slovenská republika.

„Vo svete, kde sú ľudia a kultúry čoraz viac prepojení a v dôsledku toho čelia novým spoločenským výzvam, je dôležitejšie než kedykoľvek predtým, aby globálne spoločnosti aktívne prijali svoju sociálnu zodpovednosť. Cielená a udržateľná angažovanosť je preto neoddeliteľnou súčasťou identity BMW ako spoločnosti,“ vysvetľuje Milan Stupka, vedúci korporátnej komunikácie spoločnosti BMW Slovenská republika a dodáva: „Mysli globálne, konaj lokálne. Aj v tomto duchu radi podporíme vznikajúcu myšlienku novotvoriacej sa automobilovej komunity okolo OZ Rally Radosti. Komunity, ktorá má spoločnú vášeň a radosť pre technologicky vyspelé stroje vo svojich garážach a cez istú formu mobility pomôže deťom v ich dôležitom kroku života. Verím, že projekt ukáže zákulisie s často nevnímanou stránkou mince – že za volantami športových vozidiel sedia síce dynamickí vodiči, ktorí ale vedia byť zodpovední, ohľaduplní a ľudskí.“

„Teší nás, že nám podporu vyjadrilo práve BMW Slovensko, ktoré do konceptu RALLY RADOSTI perfektne zapadne. Svojimi športovými modelmi pre organizátorsky tím skvele doplní už aj tak atraktívnu zostavu kolóny, ktorá odštartuje celoslovenský roadtrip už v piatok 7. júna v doobedňajších hodinách v Trnave,“ uviedol Peter Jakabovič, predseda OZ Rally Radosti a dodáva: „Okrem toho by som rád vyzval všetkých, ktorí chcú pomôcť dobrej veci, aby si klikli na náš transparentný účet a podporili onkologicky choré deti akoukoľvek čiastkou, hoci aj symbolicky jedným eurom. Keď sa pomáha dobrej veci, každá suma sa ráta.“

Transparentný účet OZ RALLY RADOSTI je možné nájsť na tejto adrese, prípadne pod číslom „SK7009000000005156632621“ na webstránke www.transparentneucty.sk.
Charitatívna jazda cez Slovensko pod taktovkou RALLY RADOSTI sa začne už 7. júna na námestí v Trnave a skončí 9. júna na letisku v Trenčíne. Za tri dni prejde kolóna tridsiatich luxusných superšportov mestá Trnava, Banská Bystrica, Košice, Poprad, Žilina a Trenčín. „Kolóna RALLY RADOSTI bude po celý čas sprevádzaná policajnými hliadkami. Vopred sa všetkým cestujúcim, ktorých naša kolóna zdrží čo i len minútu, ospravedlňujeme a veríme, že nájdu pochopenie pre náš spoločný cieľ – pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú,“ vysvetľuje Peter Jakabovič z OZ RALLY RADOSTI.

V každom meste sa kolóna zastaví a popri sprievodnom programe bude zbierať peniaze na podporu onkologicky chorých detí na západnom, strednom a východnom Slovensku. Fanúšikovia rýchlych áut sú vítaní v každom meste a informácie o jednotlivých zastávkach nájde verejnosť neskôr na Facebooku alebo Instagrame RALLY RADOSTI. „Veríme, že ľudia radi podporia dobrú vec a okrem toho, že sa prídu pozrieť na krásne a netradičné autá, pomôžu spoločne vyzbierať zaujímavú sumu,“ dodal Jakabovič.

Ako sa zúčastniť?
RALLY RADOSTI už otvorilo svoju registráciu do kolóny, svoju žiadosť o registráciu môžete vyplniť tu. Účastnícky poplatok do kolóny je 300 EUR a pokrýva organizačné náklady za šoféra a spolujadzca. Zvyšná suma bude na záver pripočítaná do zbierky na transparentnom účte, takže práve účastníci charitatívnej jazdy sú prvými dobrovoľnými prispievateľmi do zbierky a ambasádormi tohto dobročinného projektu. Viac informácií sa dozviete na www.rallyradosti.sk alebo na sociálnych sieťach Facebook či Instagram.

Prečítajte si aj

Back to top button