Cestná doprava

Kvôli hokejovým oslavám bude v Bratislave posilnená MHD

Pre popoludňajšie privítanie slovenských hokejových reprezentantov a oslavy zisku bronzovej olympijskej medaily v hlavnom meste posilní Dopravný podnik Bratislava (DPB) niektoré linky MHD smerom do centra. Dopravca zároveň dočasne zmení trasu električkovej linky 1.

DPB na svojom webe spresňuje, že pri smerovaní fanúšikov do centra posilní linky 3, 4 a 9. Po skončení osláv posilní smerom z centra linky 3, 4, 9, 72, 83 a 93. Zároveň upozorňuje na operatívnu zmenu organizácie MHD.

Tá sa dotkne električkovej linky 1. V čase 16.15 až 17.45 h bude jazdiť z hlavnej železničnej stanice cez Blumentál, Vazovovu, Krížnu, Špitálsku, Centrum, Námestie Ľ. Štúra, nábrežie cez tunel, Obchodnú a späť na Hlavnú stanica. Na trase zastaví na všetkých zastávkach.

V smere na Námestie Ľ. Štúra neobslúži zastávky STU, Vysoká a Poštová. Zastávku Centrum obslúži na Špitálskej ulici (nástupište A). V smere na Hlavnú stanicu neobslúži zastávky Šafárikovo námestie a Centrum. Zastávku Námestie Ľ. Štúra obslúži na nástupišti D.

Slovenskí hokejoví reprezentanti, ktorí na zimných olympijských hrách v Pekingu získali bronzovú medailu, sa v utorok vrátili na Slovensko. V Bratislave po 15.30 h bude môcť verejnosť pozdraviť hokejistov počas ich okružnej jazdy kabriobusom. Na Námestí SNP sa okolo 16.30 h začne hlavná časť osláv.

Prečítajte si aj

Back to top button