Cestná doprava

Päťdesiat vozidiel Renault Trucks pre Dalitrans

Obchodné zastúpenie značky Renault Trucks na Slovensku dodalo spoločnosti Dalitrans 50 vozidiel Renault Trucks 520 T-High, ktoré majú postupne nahradiť prevádzku 50 starších vozidiel Renault Magnum a Premium vo flotile spoločnosti.

Všetky vozidlá sú v jednotnej bielej farbe, s vysokými kabínami, ktoré poskytujú vodičom optimálne pracovné prostredie. Sú vybavené modernými technológiami pre ešte vyššiu úsporu paliva. Adaptívny tempomat v kombinácii so systémom Optiroll umožňuje optimálne využitie paliva pri zachovaní čo najvyššej možnej prevádzkovej rýchlosti, aby boli všetky prepravy vykonané podľa plánu. Vozidlá sú tiež vybavené balíkom Optifuel+, cez funkcie ktorého je možné v reálnom čase vozidlo lokalizovať, sledovať jeho technické údaje a vyhodnocovať spôsob jazdy vodičov.

„Renault Trucks bol našou jasnou voľbou,“ hovorí Dalibor Janega, majiteľ spoločnosti Dalitrans. „Spolupracujeme spolu už roky, vozidlá máme preverené a oceňujem otvorenú a priamu komunikáciu so zastúpením značky. Viem, že spolu vždy nájdeme vhodné riešenie, ako aj pri tejto objednávke. Vozidlá sme potrebovali v krátkom čase a za prijateľnú cenu. A už ich máme na dvore, pripravené vyraziť! Celú flotilu sme polepili v jednotnom dizajne, lebo je pre nás dôležité, aby sme boli na cestách rozpoznateľní a hrdo reprezentovali Dalitrans a značku Renault Trucks.“

Zľava: Pierre Jean Verge Salamon, Managing Director Renault Trucks CZ a SK, Dalibor Janega, majiteľ spoločnosti Dalitrans, Maroš Kolesík, Sales Manager Renault Trucks SK, Miloš Varga, Sales Representative Renault Trucks (FOTO: Renault Trucks Slovensko)

„Dodať takýto počet vozidiel v takom krátkom čase a v období kedy sme bojovali s rozličnými opatreniami kvôli zlej pandemickej situácii, bola pre nás výzva,“ hovorí Maroš Kolesík, Sales Manager značky Renault Trucks na Slovensku. „Vďaka výbornej spolupráci s kolegami z Renault Trucks v Lyone sa nám to podarilo. Vážime si dlhoročnú dôveru pána Janegu a sme vždy ochotní vypočuť si jeho požiadavky a vyjsť mu maximálne v ústrety.”

Nové vozidlá sú súčasťou obnovy vozidlového parku (FOTO: Renault Trucks Slovensko)

Spoločnosť Dalitrans, s.r.o. bola založená v roku 1997 a patrí medzi najväčších prepravcov na Slovensku, so širokou škálou pôsobenia.  Zabezpečuje vnútroštátnu a medzinárodnú prepravu tovarov s riadenou teplotou a s plachtovými návesmi pre najväčšie potravinové reťazce na Slovensku. V stavebnom sektore ponúka nadrozmernú prepravu stavebných strojov a zariadení, prepravu sypkých materiálov cisternovými a vyklápacími návesmi a prepravu s návesmi s posuvnými podlahami. Flotilu dotvárajú cisterny na prevoz PHM a LPG, ktorými zásobuje vlastnú sieť čerpacích staníc.  V sídle spoločnosti je nonstop umývarka vozidiel, servis vozidiel a návesovej techniky a sklady pre rýchloobrátkový tovar. Spoločnosť patrí medzi významných zamestnávateľov v trenčianskom kraji, pracuje v nej 450 zamestnancov a vo vozidlovom parku má takmer 250 vozidiel, z čoho väčšina je značky Renault Trucks.

FOTO: Renault Trucks Slovensko

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button