Cestná doprava

ORLEN najrýchlejšie rastúcou sieťou čerpacích staníc

ORLEN najrýchlejšie rastúcou sieťou čerpacích staníc. Na Slovensku pribúda čoraz viac čerpacích staníc v červeno-bielych farbách a s charakteristickým logom orla. Prevádzkuje ich medzinárodná skupina ORLEN, ktorá pod Tatry prináša kvalitné palivá so zameraním na komfort zákazníka pri návšteve čerpacej stanice.

ORLEN je na Slovensku stále relatívne novým hráčom, no čoraz intenzívnejšie sa dostáva do povedomia širokej verejnosti. Niet sa čomu čudovať. Žiaden iný prevádzkovateľ čerpacích staníc nerástol na našom trhu takým rýchlym tempom, ako práve táto medzinárodná skupina. Čísla hovoria za všetko – z počtu 51 na konci roku 2022 poskočil ORLEN na hranicu 90 čerpacích staníc v júni 2023.

Overený koncept z ďalších piatich krajín

ORLEN k nám vstúpil v roku 2019 otvorením svojej prvej prevádzky v Malackách. Na našom trhu je teda relatívne krátko, no prináša so sebou overené know-how z ďalších piatich krajín. Okrem Slovenska pôsobí v Poľsku, Česku, Maďarsku, Nemecku i v Litve, celkovo prevádzkuje viac než tritisíc čerpacích staníc. Pokiaľ ste už využili služby siete ORLEN na vašich cestách v Česku či Poľsku, tak overenú kvalitu v podobe aditivovaných palív a chutného občerstvenia nájdete už aj na 90 rôznych miestach na Slovensku.

Dôraz na aditíva

Na čerpacích staniciach ORLEN si môžu zákazníci vybrať spomedzi štandardného paliva Efecta a prémiového paliva Verva. Popri aditivovaných palivách Efecta 95 a Efecta Diesel môžu motoristi na vybraných čerpacích staniciach natankovať prémiové Verva 100 a Verva Diesel. Verva 100 je prémiový 100-oktanový benzín s jedinečným zložením a vlastnosťami aj v rámci celého slovenského trhu.
Pre nového hráča na trhu je prioritou práve kvalita ponúkaných palív pre slovenských motoristov.

„Za hlavnú prednosť našich palív považujeme čistiace schopnosti, overené motorovými testami v nezávislých akreditovaných laboratóriách. Všetky naše palivá obsahujú na mieru vytvorené balíčky aditív. Práve vďaka nim majú palivá Efecta čistiaci účinok na motor i palivovú sústavu, a prémiové palivá Verva pridávajú ešte aj citeľné zvýšenie výkonu. Naše pohonné hmoty systematicky testujeme v štyroch fázach od výroby až po kontrolu na samotných čerpacích staniciach,“ hovorí Jan Suchocki, riaditeľ siete čerpacích staníc ORLEN na Slovensku.

Momentálne je na Slovensku v prevádzke 90 čerpacích staníc pod hlavičkou tejto medzinárodnej skupiny – z toho 59 staníc s obsluhou a 31 samoobslužných ORLEN Express. Ambíciou siete ORLEN je stať sa dvojkou na slovenskom trhu v rámci čerpacích staníc. Zároveň sa chce venovať budovaniu batériovej a vodíkovej elektromobility. Do konca roka 2030 plánuje ORLEN na svojich čerpacích staniciach prevádzkovať viac než dvadsať plniacich stojanov na vodík.

ORLEN najrýchlejšie rastúcou sieťou čerpacích staníc

Úspešný medzinárodný gastronomický koncept

Popri kvalitných palivách za atraktívne ceny sa ORLEN zameriava na služby zákazníkom. Tí na čerpacích staniciach s obsluhou môžu využiť ponuku občerstvenia známeho z medzinárodného gastronomického konceptu STOP CAFE. Vďaka medzinárodnému presahu nájdu motoristi na čerpacích staniciach ORLEN na Slovensku štýl občerstvenia, na aký sú zvyknutí zo svojich ciest v Česku či v Poľsku.

Samozrejme, k obľúbeným produktom pribúdajú lokálne špeciality. Z ponuky STOP CAFE môžeme spomenúť vyhlásené hotdogy s niekoľkými príchuťami i lahodnú fair-trade kávu, ktorá sa podľa tajného receptu mieša až v Belgicku. Samozrejmosťou sú obľúbené energetické drinky Verva a rôzne variácie zdravých jedál a nápojov.

Tankarta BUSINESS pre podnikateľov a firmy

Najrýchlejšie rastúca sieť čerpacích staníc na Slovensku ponúka vlastné tankovacie karty Tankarta EASY a Tankarta BUSINESS. Ako už názov napovedá, Tankarta BUSINESS je primárne určená pre podnikateľov a firmy, a poskytuje im viaceré výhody v rámci dopĺňania paliva do svojej firemnej flotily vozidiel. Viac informácií o Tankarte BUSINESS nájdete na www.orlen.sk.

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button