Cestná doprava

Operatívny lízing s MHC Mobility

Od osobného automobilu až po autožeriav. To je Operatívny lízing s MHC Mobility. Ťahače, návesy, špeciálne vozidlá na stavby, mraziarenské vozidlá, ale aj osobné automobily, ktoré sú okamžite k dispozícii.

MHC Mobility je jedinou spoločnosťou poskytujúcou služby operatívneho lízingu a prenájmu na Slovensku, ktorá sa môže pochváliť tak širokým portfóliom „lízovaných” vozidiel. A to s garanciou stability vďaka príslušnosti k rodine Mitsubishi HC Capital, japonskej spoločnosti kótovanej na burze v Tokiu.

Vznikla spojením Hitachi Capital Corporation a Mitsubishi UFJ Lease and Finance Company Limited. „Je to druhá najväčšia leasingová spoločnosť na svete. V Európe zatiaľ pôsobí v deviatich krajinách hlavne v oblasti operatívneho leasingu.  Na starom kontinente máme v portfóliu už viac ako 130-tisíc vozidiel,  zastúpenie by sme mali v blízkej budúcnosti otvoriť v ďalších troch štátoch. Naša ponuka služieb je jedinečná, v tíme máme profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami, čo efektívne ovplyvňuje ponúkané riešenia. A to aj v rýchlo sa rozvíjajúcej oblasti elektromobility,” hovorí Ľubomír Habala, riaditeľ MHC Mobility Slovakia.

MHC Mobility
MHC Mobility zabezpečuje operatívny leasing nákladných vozidiel vo všetkých prevedeniach a od rôznych výrobcov (FOTO: MHC Mobility)

Operatívny lízing s MHC Mobility

Na Slovensku sa v súčasnosti profiluje ako významný partner pre riešenie firemnej mobily zákazníkov, ktorí potrebujú či už rôzne špeciálne nákladné a pracovné vozidlá, ťahače, automobily až do hmotnosti 26 ton, alebo mix týchto kategórií doplnený aj o osobné a úžitkové automobily. „Skrátka, poskytujeme vysoko špecializované, ale v prípade záujmu aj komplexné služby každému klientovi bez ohľadu na jeho veľkosť a dopyt po počte a type vozidiel. Počnúc krátkodobými prenájmami v rámci služby MHC Rental, cez flexibilné financovanie, operatívny a spätný leasing, ako aj kompletný servis špecializovaných vozidiel, dodávkových a nákladných vozidiel. A samozrejme aj služby spojené so správou vozového parku,” vysvetľuje Habala.

Pre klientov MHC Mobility pôsobiacich v celom regióne strednej a východnej Európy je kľúčové, že pre všetky služby platia spoločné postupy a harmonizované všeobecné podmienky. Objednávky a servis vozidlového parku sa realizujú prostredníctvom jedného integrovaného IT systému.

Štandardné ponuky pritom dopĺňajú aj rôzne akcie, ktoré reagujú na dopyt či situáciu na trhu. Aktuálne je to napríklad zvýhodnená ponuka osobných automobilov Hyundai i30 Family. Sú pripravené na okamžité nasadenie, a to formou operatívneho lízingu už od 222 eur bez DPH na mesiac. MHC Mobility kladie čoraz väčší dôraz aj na elektromobilitu. Okrem operatívneho lízingu elektromobilov – od osobných automobilov po úžitkové a nákladné vozidlá, zabezpečuje aj ich údržbu a profesionálny servis. Zároveň ponúka klientom odborné informácie o dostupných riešeniach. Radí pri samotnom výbere flotily hybridných alebo plne elektrických áut, ako aj pri kalkulácií rentability a návratnosti takýchto riešení. „Poskytujeme i potrebnú infraštruktúru v podobe nabíjačiek inštalovaných napríklad v pobočkách zákazníkov,” uzatvára šéf slovenskej pobočky MHC Mobility Ľubomír Habala.

Zdroj
transport.sk
Editor
PR

Prečítajte si aj

Back to top button