Cestná doprava

Obľúbené mraziarenské návesy Kögel

Obľúbené mraziarenské návesy Kögel. Mraziarenské návesy Kögel sa tešia mimoriadnej obľube. V obchodných reťazcoch sú nároky na dodávanie čerstvých potravín čoraz vyššie. V posledných rokoch trh s čerstvým a hlbokozmrazeným tovarom neustále rastie.

Základom je preprava potravín v stálej kontrolovanej teplote v súlade s ATP. Dopravcovia musia používať kvalitnú a spoľahlivú techniku. Chladiarenské návesy musia byť flexibilné, s možnosťou viacúrovňového uloženia aj v rôznych teplotných režimoch. Samozrejmosťou je výkonný a úsporný chladiaci agregát, výborná izolácia a maximálne užitočné zaťaženie pri čo najnižšej vlastnej pohotovostnej hmotnosti. A presne tieto požiadavky dokonale spĺňa Kögel Cool – PurFerro quality.

V detailoch zoptimalizovaný prémiový „mraziak“ nie je zameraný len na transport čerstvých a mrazených tovarov alebo farmaceutického materiálu, ale prostredníctvom rôznych opcií je možné použiť ho aj na univerzálne nasadenie. Vďaka rozličným voliteľným opciám možno docieliť vysoký individualizačný stupeň šitý priamo na zákazníka, a to aj s výsostne špecializovanými opciami pre jednotlivé krajinné špecifiká ako vo Francúzsku či Španielsku.

Obľúbené mraziarenské návesy Kögel

Samotná skriňová nadstavba návesu Kögel Cool – PurFerro quality pozostáva z vysokokvalitnej, zdokonalenej špeciálnej peny s vysokými izolačnými schopnosťami, ktorá je 100 % bez freónov (FCKW-frei). Robustná a ľahko udržiavateľná krycia oceľová vrstva je navyše z vnútornej strany pokrytá vrstvou zo špeciálne tvrdenej PVC fólie, ktorá sa mimoriadne ľahko čistí.

Celkovo 45 mm (pri kvetinových šírkach návesov) alebo 60 mm hrubé bočné steny (pri klasických mraziarenských návesoch), 85 mm hrubá stena strechy a rovnako aj 125 mm hrubá podlaha z vlastnej produkcie zaručujú jednoznačne zlepšený koeficient prechodu tepla (K). Táto vysoká ochrana zabezpečuje vynikajúcu teplotnú odolnosť, vďaka čomu v konečnom rade znižuje energetickú náročnosť, a teda aj šetrenie nákladov a efektívnu hospodárnosť. Popri podlahe zabraňujúcej šmyku disponuje vozidlo aj vynikajúcimi izolačnými (ATP FRC) a hygienickými vlastnosťami (HACCP).

Najmodernejšie agregáty sú tiché, so zníženou spotrebou paliva a produkciou splodín. Špeciálna hliníková podlahová konštrukcia redukuje hluk pri nakladaní a vykladaní. Vďaka tomu umožňuje zásobovanie aj v nočných hodinách – to je len časť z množstva inovovaných prvkov výbavy. Použité materiály garantujú dlhú životnosť a zachovanie hodnoty popri dlhodobo pôsobiacom modernom vzhľade. S rozsiahlym množstvom prvkov voliteľnej výbavy Kögel Cool – PurFerro quality uplatňuje dlhoročné skúsenosti a inžinierske zručnosti.

HOCHSTAFFL SLOVAKIA, dlhoročný výhradný zástupca značky Kögel, zabezpečuje v rámci predaja vozidiel aj optimálnu časovú a množstevnú dostupnosť skladových vozidiel. Inak to nie je ani v tomto období, keď sa dodacie termíny takmer u všetkých výrobcov šplhajú do historických rekordov. Preto nás neváhajte kontaktovať v prípade záujmu o viac informácií!

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button