Cestná doprava

Nový faktoring od invoitix v medzinárodnej preprave

Nový faktoring od invoitix v medzinárodnej preprave. Invoitix ag otvára novú pobočku v Českej republike a zároveň aj na Slovensku. Invoitix ag ponúka jednu z najväčších európskych platforiem digitálnej fakturácie pre spoločnosti zaoberajúce sa cestnou dopravou.

Od svojho otvorenia v roku 2018, spoločnosť invoitix ag so sídlom v Badene vo Švajčiarsku, otvorila pobočky po celej Európe: najprv v Španielsku, Poľsku, Srbsku, potom v roku 2021 v Bulharsku, Českej republike a na Slovensku a počas roku 2022 konečne v Litve a v Rumunsku.

Výhody spolupráce s invoitix

● Urýchlite rast svojej spoločnosti využitím našej likvidity na rozšírenie svojej nákladnej prepravy
● Vyhnite sa úverovým stratám a neplatiacim zákazníkom
● Skontrolujte kvalitu zákazníkov 24/7 zadarmo v našej unikátnej databáze, než od nich prijmete zákazku
● Odosielajte svoje faktúry, nech ste kdekoľvek
● Vždy majte k dispozícii likvidné prostriedky
● Bojujete so záväzkami? Financujeme vaše podnikanie, aby opäť fungovalo hladko
● Staré nezaplatené faktúry? Budeme tiež vymáhať vaše faktúry z obdobia pred spoluprácou s nami
● Začínate? Financujeme aj začínajúce firmy
● Poskytujeme palivové karty bez zálohy

Náš profesionálny tím viacjazyčných zástupcov účtov dokáže preklenúť jazykovú bariéru medzi spoločnosťami v mnohých európskych krajinách. V súčasnej dobe je invoitix spoločností s viac ako 100 zamestnancami v 8 pobočkách po celej Európe, ktorí denne komunikujú s klientmi vo všetkých európskych jazykoch.

„Schopnosť ponúkať služby všetkým cestným prepravcom, bez ohľadu na to, ako sú malí alebo veľkí alebo ako dlho na trhu pôsobia, nám poskytla konkurenčnú výhodu na českom a slovenskom trhu,“ hovorí Matija Turina, Country Manager pre Českú a Slovenskú republiku. „V prvom rade pomáhame našim klientom s likviditou, dávame im možnosť mať vždy k dispozícii prostriedky, ktoré potrebujú.“

Nový faktoring od invoitix

Pracujeme výhradne v cestnej doprave a všetko naše úsilie je zamerané na poskytovanie služieb iba tomuto odvetviu. Hlavná služba invoitix je faktoring a zahŕňa generovanie faktúr, nákup faktúr, služby správy pohľadávok a vymáhanie pohľadávok, palivové karty bez zálohy, optimalizáciu cash flow pre spoločnosti cestnej dopravy po celej Európe, asistenčné služby, vrátenie daní atď.

Invoitix ag poskytuje svojim klientom prístup do databázy viac ako 16 000 dodávateľov, ktorí sú posudzovaní z hľadiska ich platobnej disciplíny. Keď invoitix zistí, že dodávateľ je finančne solídny, zaplatí takú faktúru partnerskej prepravnej spoločnosti do 48 hodín. Naši klienti (dopravné spoločnosti) majú pri podpise zmluvy bezplatný prístup do databázy zhotoviteľov. Okrem služby financovania faktúr ponúkame aj ďalšie služby, predovšetkým palivové karty, asistenčné služby, vrátenie daní atď.

Matija Turina dodáva: „Výška poplatkov závisí od objemu spolupráce medzi klientom a invoitix. Nie sú tu žiadne skryté poplatky. Na platby v EUR súvisiace s medzinárodnou prepravou sa pozeráme z pohľadu rizika zhotoviteľa. Novo ponúkame rovnakú možnosť aj pre tuzemský český trh, kde sú faktúry vystavované v Kč.”

Vaše kontaktní osoba:

Matija Turina
+420 605 224 037
cz_sales@invoitix.com

Matija Turina, Country Manager pre Českú a Slovenskú republiku

Vaše nejbližší kancelář:

invoitix ag Czech Republic/Slovakia, odštěpný závod
I.P. Pavlova 1789/5
120 00 Praha 2

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button