Cestná doprava

Matador uvádza letnú pneumatiku Hectorra 5

Matador uvádza letnú pneumatiku Hectorra 5. Matador, slovenská značka pneumatík, ktorá patrí pod krídla koncernu Continental, uvádza na trh novinku – pneumatiku Hectorra 5.

Tá v porovnaní so svojou predchodkyňou disponuje rôznymi vylepšeniami, predovšetkým nižším valivým odporom a lepším výkonom na mokrej vozovke. Okrem toho tiež nová Hectorra 5, vďaka novej generácii zmesi pneumatík, poskytuje vodičom zvýšený kilometrový nájazd a lepší komfort.

Značka Matador s viac ako 115 rokmi skúseností v odbore predstavuje letnú pneumatiku Hectorra 5, dostupnú v širokom rozmerovom portfóliu od 14“ po 20“. Novinka je určená pre osobné a taktiež pre v súčasnosti trendové SUV vozidlá. Vývoj novej Hectorry 5 sa zameral na vyvážený produkt s vysokou mierou komfortu, nízkym valivým odporom a silným výkonom na suchej a taktiež na mokrej vozovke.

„Som presvedčená, že nová pneumatika s nižšou úrovňou hlučnosti poteší väčšinu českých aj slovenských vodičov. Lepšia priľnavosť na mokrej vozovke, dostatočný akustický komfort a minimálne opotrebenie v dlhodobom horizonte poskytnú užívateľom požadovaný pôžitok z jazdy a zároveň výrazne uľahčia ovládanie vozidla v náročných cestných podmienkach,“ uvádza Magda Nagy, riaditeľka divízie Marketing v spoločnosti Continental Barum s.r.o.

Matador uvádza letnú pneumatiku Hectorra 5

Spoľahlivý výkon v daždivom počasí

Nová Hectorra 5 bude aj za daždivého počasia spoľahlivým partnerom a poskytne vodičom vysokú úroveň bezpečnosti. Nový dezén zaistí na mokrej vozovke účinnejšie brzdenie vďaka novej zmesi obsahujúcej siliku a tiež lepšiu priľnavosť pri manévroch za mokra vďaka dodatočným pozdĺžnym záberovým hranám.

Nízky valivý odpor a vysoký kilometrový výkon

Nová generácia behúňovej zmesi obohatená o siliku spolu s najnovšou polymérovou technológiou zaisťuje vysoký kilometrový výkon a znížený valivý odpor. Continental teda teraz ponúka vysoko odolnú pneumatiku v kombinácii s ekologickými parametrami, ktoré znižujú náklady na jazdu.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button