Cestná doprava

Limitovaná špeciálna edícia

Limitovaná špeciálna edícia. Vlajková loď Mercedes-Benz prichádza vo verzii Actros L Driver Extent+, v ktorej ešte viac vylepšuje prémiové nákladné vozidlo Mercedes-Benz a rozhodne sa postará o nezabudnuteľný zážitok z jazdy.

Nový model špeciálnej edície zaujme exkluzívnym dizajnom a prvotriednym komfortom. Sen každého vodiča je prísne obmedzený len na 150 kusov. Značka nákladných automobilov Mercedes-Benz pravidelne prichádza s limitovanou špeciálnou edíciou svojej vlajkovej lode – ťahača Actros. Názov novej exkluzívnej verzie Actros L Driver Extent+ hovorí sám za seba – ponúka exkluzívny dizajn a prvotriedny komfort.

Kryt predného panela tohto modelu je vybavený nápisom Actros v elegantnom tmavom chróme. Okrem toho odznak viditeľne identifikuje nákladné vozidlo ako exkluzívny model Driver Extent+ a limitovanú špeciálnu edíciu. Vozidlo má exkluzívne nálepky v matnej šedej farbe. To pridáva farebné zvýraznenie pod bočnými oknami, ako aj na slnečnej clone, bočnom obložení a prednej časti. Farbu kabíny si zákazník vie ľubovoľne zvoliť. Čierny uzavretý panel robí prednú časť vozidla výraznejšou a osvetlená hviezda Mercedes-Benz je ešte jasnejšia.

Štyri kruhové svetlomety na streche udržujú všetko v zornom poli a zlepšujú viditeľnosť pre vodiča za každého počasia. Pričom do slnečnej clony nainštalovali svetlá s energeticky úspornou LED technológiou. Predná a zadná náprava sú vybavené krytmi svorníkov kolies, krytmi zadnej nápravy a ochrannými krytmi matíc kolies. Sú k dispozícii s čiernym lakom alebo z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.

OKrem toho uzavreté kryty hliníkového rámu ponúkajú dve prídavné nášlapné dosky a dopĺňajú štandardné schodíky. Osvetlený vstupný štítok s nápisom Mercedes-Benz a vstupné schodíky z nehrdzavejúcej ocele na strane vodiča a spolujazdca zaisťujú čo najbezpečnejší a najvhodnejší vstup do exkluzívneho modelu špeciálnej edície.

Limitovaná špeciálna edícia

Ale Actros L Driver Extent+ však nekončí vonkajšími úpravami – ambientné osvetlenie s celkovým počtom 138 LED zaisťuje príjemné nepriame svetlo v kabíne a individuálne sa dá nastaviť farba aj intenzita svietenia.
Ďalšou zvláštnosťou je kapsový kávovar. Skutočne štýlovo sa hodí k dizajnu Mercedes-Benz v interiéri vozidla a vďaka svojej šikovnej veľkosti sa dá ľahko uložiť do držiaka na poháre.

Limitovaná edícia poskytuje aj zvýšenú ochranu – bezpečnostné zariadenie proti krádeži CabLock poskytuje vodičom zvýšenú ochranu. Čiže uzamknutie a odomknutie systému je nezávislé od centrálneho zamykania. Vďaka systémom Active Drive Assist druhej generácie je Actros L Driver Extent+ pripravený poskytovať zážitok z jazdy a jednoduchšiu obsluhu v každodennej premávke.

Viac priestoru a viac pohodlia

Medzi vlastnosti nového Actrosa L patrí 2,50 metra široká kabína s dostupnosťou vo verziách Stream-Space, Big-Space a Giga-Space a nemá stredový tunel. Sedadlo vodiča, ktoré je o štyri centimetre nižšie, poskytuje lepší prehľad a uvoľnenejšiu polohu sedenia. Pod kabínou tohto ťahača sa nachádza vrcholný motor ponúkaný divíziou Daimler Trucks – 15,6-litrový motor s výkonom 460 kW (625 k) a krútiacim momentom 3 000 Nm už pri 1 100 ot./min.

Súčasťou exkluzívneho interiéru kamerový systém s displejmi nahrádzajúcimi klasické spätné zrkadlá

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button