Cestná doprava

Ľahké nákladné pneumatiky: Cena prekvapí, kvalita presvedčí

Spoločnosť Baltyre pôsobí na trhu s pneumatikami už viac ako 25 rokov. Už od svojich začiatkov prináša svojim zákazníkom len overené a otestované značky pneumatík, a to vo všetkých segmentoch (moto, ATV, osobné, offroad, nákladné, ľahké nákladné, poľnohospodárske, záhradné aj industriálne pneu).

Covid zasiahol do všetkých segmentov pneu, víťazmi sú záhradné, offroad a ľahké nákladné pneu. Od počiatku pandémie sa mnohí z nás naučili omnoho viac využívať služby online nakupovania, čo malo veľký dosah aj na vyššiu záťaž kuriérskych spoločností, teda ľahkej nákladnej dopravy.

Preto v segmente týchto pneu badať najväčší rozvoj a popri ostatných segmentoch najväčší nárast. Skupina Baltyre však na túto situáciu vďaka dlhoročným skúsenostiam na trhu pneu reagovala včas a v súčasnosti ponúka široké spektrum tohto typu pneu, disponuje veľkými skladovými zásobami mnohých obľúbených, ale aj atypických dezénov a rozmerov.

Pri ľahkých nákladných pneu sa zameriava na výrobcov, ktorí majú inovatívne a kvalitné výrobné procesy, a na európsky trh tak Baltyre importuje len cenovo dostupnú a overenú kvalitu. V širokom sortimente VAN pneu do všetkých typov podmienok, ako aj na každé ročné obdobie sú certifikované značky z Ázie a z Ruska: APLUS, COMFORSER, CORDIANT a NEOLIN/DURATURN. Samozrejmosťou sú dlhoročné skúsenosti s kvalitou a nevyhnutná certifikácia, vďaka čomu odberatelia spoločnosti Baltyre rastú spoločne s nimi a firme sa darí uspieť v tendroch vo viacerých štátoch strednej a východnej Európy.

Najobľúbenejšie dezény od overených výrobcov

Patrí medzi nich napríklad Aplus A867/A501. Výrobca značky Aplus patrí medzi top 5 čínskych výrobcov. Ich VAN pneu spĺňajú najprísnejšie kritériá bezpečnosti a ich veľkou výhodou je najmä pomer ceny a kvality. To isté platí pre výrobcu Comforser s dezénmi CF350 (leto) a CF360 (zima). Ďalšou vychádzajúcou hviezdou je nová generácia od ruského výrobcu Cordiant – CA2 (celoročná pneumatika), ktorá splnila náročné podmienky testovania.

Je bezkonkurenčne najlepšou voľbou, pretože je testovaná na európskych cestách aj v náročných podmienkach Ruska, a je kandidátom na ďalšie zvyšovanie efektivity pri doprave. Širokú škálu rozmerov ponúkajú aj dezény Neoland VAN a Mozzo Winter VAN od výrobcu Neolin/Duraturn, ktoré sú pomerom cena/výkon ideálne práve pre kuriérov.

Osobitou kategóriou sú ľahké nákladné pneumatiky určené pre náročné offroad terény a offroad expedície, pre mnohé dovážané americké pick-upy a pre fanúšikov tuningu. Sú dostupné vo viacerých rozmeroch od výrobcov CORDIANT, APLUS, COMFORSER, CST a MAXXIS.

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button