Cestná doprava

Kontajnerové prívesy Hüffermann

Kontajnerové prívesy Hüffermann. Hüffermann je renomovaným výrobcom prémiových prívesných vozidiel a patrí medzi najväčších európskych dodávateľov komplexného sortimentu úžitkových vozidiel.

Koncern sa zameriava na vývoj, výrobu a servis prémiových vozidiel, ktoré poskytujú individuálne riešenia na prepravu kontajnerov s pridanou hodnotou. V jeho portfóliu možno nájsť tieto základné modely:

Roll Carrier

Roll Carrier, ktorý predstavuje základný typ prívesu, určený pre abroll kontajnery v súlade s normou DIN 30722. Jeho oceľový rám, vyrobený z vysokopevnostnej ocele S 700, je precízne tvarovaný s patentovanými profilmi a dráhou pre kolesá, čo zabezpečuje dlhú životnosť aj pri náročných zaťaženiach. Príves je vybavený 10-tonovými nápravami s možnosťou odpruženia na perách alebo vzduchových mechoch. Súčasťou je kvalitné osvetlenie HELLA, elektrostatická povrchová úprava 2K a tiež ďalšie značkové komponenty, ktoré zaručujú jeho spoľahlivosť.

Kontajnerové prívesy Hüffermann - Roll Carrier.

Odľahčený Carrier s lyžinami

Odľahčený Carrier s lyžinami je špeciálne určený pre abroll kontajnery. Tento príves umožňuje nakladanie kontajnerov s rôznymi dĺžkami aj s poškodenými kolesami. Jeho hlavnou výhodou je nízka hmotnosť, ktorá začína od 3 000 kg.

Kontajnerové prívesy Hüffermann - Odľahčený Carrier s lyžinami.

Flex Carrier

Flex Carrier je všestranný príves, určený pre abroll kontajnery a vaňové kontajnery v súlade s normou DIN 30720. Jeho efektivitu zdokonaľujú voliteľné systémy:

  • Multi-Fix: bezreťazové zaistenie nákladu,
  • Safety-Fix: časovo efektívne zaistenie,
  • Centrovanie-Fix: uľahčuje bočné centrovanie.
Kontajnerové prívesy Hüffermann - Flex Carrier.

Multi Carrier

Multi Carrier je schopný prepravovať abroll kontajnery, vaňové kontajnery a slúži aj ako podvalník na prevoz stavebných strojov. Okrem toho môže prepravovať ISO kontajnery s veľkosťou 10ʺ a 20ʺ. Nájazdové rampy sú uložené v zadnej schránke, pridať možno aj doplnkové príslušenstvo, ako sú klanice.

Kontajnerové prívesy Hüffermann - Multi Carrier.

Vyklápací Carrier

Vyklápací Carrier je určený na prepravu abroll kontajnerov a disponuje silným hydraulickým piestom, ktorý zabezpečuje jednoduché vyklopenie kontajnera. Tento príves nájde uplatnenie nielen v preprave, ale aj v stavebnom priemysle pri prevoze sypkých materiálov.

Kontajnerové prívesy Hüffermann - Vyklápací Carrier.

MINI Carrier

MINI Carrier je obratný a veľmi efektívny príves, navrhnutý na prepravu vaňových kontajnerov a výmenných lisov. Medzi voliteľné doplnky patria rolovacia plachta na kontajner, možnosť čelnej nakládky aj v obmedzených priestoroch a systémy Multi-Fix a Safety-Fix pre bezpečnú prepravu.

Kontajnerové prívesy Hüffermann - MINI Carrier.

Ak hľadáte autorizovaného dovozcu a servis značky Hüffermann na Slovensku, neváhajte sa obrátiť na spoločnosť REYLON SM, s. r. o. Predajcovia spoločnosti sú vždy k dispozícii, aby vám poskytli odborné rady a odpovedali na akékoľvek otázky. S ich pomocou získate skvelú podporu a služby.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS REYLON SM
Back to top button