Cestná doprava

KONNEX DAYS 2023

KONNEX DAYS 2023. Trnavská spoločnosť KONNEX, s. r. o., patrí k silným subjektom v predajno-servisných službách v oblasti komunálnej techniky. Na trhu pôsobí od roku 2009 a má široký sortiment produktov i klientov z prostredia samospráv i firiem.

V portfóliu produktov sú zametacie stroje a vozidlá, zberové vozidlá, nosiče náradia, sypače, fekálne cisterny, vozidlá na zvoz odpadu, pracovné plošiny či komunálne vozidlá s prídavnými zariadeniami. Koncom septembra 2023 usporiadala spoločnosť KONNEX v Trnave už 3. ročník podujatia KONNEX DAYS. Predstavila novinky z oblasti zberových vozidiel značky Tehnix, ale aj prvý elektrický zametač BOSCHUNG S 2.0. V bohatom programe nechýbali ani názorné ukážky značiek Vitra, Durso, Iseki, Mantis – BioMant, Rossi, Goupil, Fabok, Billy Goat a ďalších.

Špecialista na komunál

Komunálna technika KONNEX pokrýva všetky oblasti starostlivosti o zeleň, čistotu, osvetlenie, údržbu ciest až po odpad – od kosačiek na údržbu zelene, špeciálne nosiče náradia až po zberové či úžitkové vozidlá s prídavnými zariadeniami pre komunálne a odpadové služby.

Tento rok na podujatí KONNEX DAYS uviedli aj niekoľko zberových vozidiel od chorvátskej firmy Tehnix. Okrem zberových vozidiel predstavili aj zametač značky BOSCHUNG S 2.0, ktorý bol veľkým prekvapením, a to hlavne výkonnosťou batériových článkov, ako aj tichosťou celého zametacieho stroja. KONNEX odprezentoval aj stroj na ničenie buriny horúcou vodou značky BioMant od výrobcu Mantis, ktorý si získal veľké sympatie pre ekologickú likvidáciu buriny bez chemikálií.

Zaujali aj nosiče náradia značky Vitra na letnú a zimnú údržbu – modely Vitra C2.25 a C3.75, úžitkové vozidlá značky Durso (multimobil) alebo menšie vysávače Billy Goat, ktoré obce ocenia najme pri čistení ulíc a parkov od lístia, ako aj pri pravidelnom čistení chodníkov, námestí a väčších plôch.

Zdroj
transport.sk
Editor
Viliam Bujna, foto: Konnex
Back to top button