Cestná doprava

Ferdus vs. Böck: Čo nové v roku 2021?

Český Ferdus a rakúsky Böck? To je dlhodobé a fungujúce partnerstvo.

Kým vlani na CZ / SK trh Ferdus uviedol od Böck ako novinku adaptéry pre zdvíhanie elektromobilov, tento rok sa obe strany zamerali na zdviháky pre geometrie. Tie sa spravidla nezaobídu bez kazetových zásuviek v nájazdových plošinách, do ktorých potom možno umiestňovať točnice.

Síce výplne sú súčasťou každého slušného, ​​štvorstĺpa ‚alebo, nožníc‘, ale takmer vždy bývajú kovové a často tiež modulárne, teda zložené z viacerých častí. Z toho potom vyplýva nižší prejazdový komfort a vyššie riziko vzniku korózie v dôsledku opakovaného nasadzovania a snímania výplní.

Gumové podložky Böck všetko vyššie uvedené eliminujú. Sú celistvé, nepoškodzujú lak ani kov a znesú takmer ľubovoľné zaobchádzanie. Vyrobené sú z extrémne odolného a hutne lisovaného granulátu vysokej kvality, čo je zrejmé aj z celkovej váhy, ktorá sa v závislosti od rozmerov pohybuje od 10 do 20 kg.

Vďaka tomu tiež perfektne sedia v mieste vybrania bez nutnosti ďalšej fixácie. Aktuálne je v ponuke celkom sedem variantov, ktoré pokrývajú väčšinu typických rozmerov. Novinka je v distribučnej sieti Ferdus dostupná od 1. 7. 2021 a ceny jednotlivých podložiek začínajú od 85 € bez DPH za kus.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button