Cestná doprava

DKV Mobility spolupracuje so spoločnosťou TRAVIS Road Services

DKV Mobility, európsky poskytovateľ služieb pre mobilitu, systematicky rozširuje svoju celoeurópsku akceptačnú sieť v oblasti služieb pre vozidlá. Najnovšie začal spolupracovať s rezervačnou platformou TRAVIS Road Services.

Zákazníci spoločnosti DKV Mobility môžu prostredníctvom internetu pohodlne objednávať a bezhotovostne platiť kartou DKV umývanie nákladných vozidiel, čistenie cisterien, parkovanie na parkoviskách pre nákladné vozidlá alebo opravy nákladných vozidiel v rámci siete 1 062 nových servisných partnerov v dvanástich európskych krajinách. Vďaka tejto spolupráci sa celoeurópska akceptačná sieť spoločnosti DKV Mobility v oblasti služieb pre vozidlá rozrástla na 18 000 staníc.

„Máme radosť, že vďaka spolupráci so spoločnosťou TRAVIS môžeme našim zákazníkom ponúknuť prístup k ešte rozsiahlejšej akceptačnej sieti v oblasti služieb pre vozidlá,“ hovorí Sven Mehringer, generálny riaditeľ divízie Energy & Vehicle Services spoločnosti DKV Mobility. „V každodennej prevádzke sa tak môžu naši zákazníci úspešne vyhýbať zbytočným prestojom a drahým kilometrom navyše.“

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button