Cestná doprava

CROSSWAY prekonáva nový rekord

CROSSWAY prekonáva nový rekord. CROSSWAY, najpredávanejší rad medzimestských autobusov prekonáva nový rekord so 60 000 vyrobenými kusmi.

Modelový rad autobusov CROSSWAY prekonal nový výrobný rekord, keď z montážnej linky zišiel
60 000. vyrobený kus. Tento významný míľnik svedčí o úspechu tohto medzinárodne uznávaného modelu a lídra vo svojom segmente, ktorý v priebehu rokov pozbieral množstvo ocenení. Od svojho uvedenia na trh v roku 2006 IVECO BUS CROSSWAY neustále posúva hranice a potvrdzuje svoje prvenstvo v Európe aj privilegované postavenie na ďalších kontinentoch.

Vďaka niekoľkým ponúkaným dĺžkovým variantom (10,8, 12, 13 a 14,5 m) a širokému výberu zdrojov pohonu (bioplyn, hybrid, elektrina) rad CROSSWAY dokonale spĺňa všetky potreby zákazníkov, nech už ide o akékoľvek poslanie. Rad CROSSWAY je navrhnutý tak, aby kombinoval prevádzkovú rentabilitu, všestrannosť a výkon, a je tak ideálnou voľbou pre dopravné spoločnosti.

Rad CROSSWAY obdržal mnohé prestížne ocenenia, vrátane ceny „International Bus & Coach Award 2017“ a štyroch titulov „Udržateľný autobus roka“ v kategórii Intercity: cenu „SBY 2018“ s plynovou verziou Low Entry, „SBY 2020“ s verziou na zemný plyn, „SBY 2023“ s verziou Low Entry Hybrid Gas prispôsobenou pre biometán; a teraz najnovšie získala aj titul „SBY 2024“ model CROSSWAY Low Entry ELEC.

CROSSWAY prekonáva nový rekord

Rad CROSSWAY, vyrábaný vo Vysokom Mýte v Českej republike, ťaží z dlhoročného know-how v oblasti výroby medzimestských autobusov. Tento výrobný závod je jedným z najväčších v Českej republike a východnej Európe a najväčším európskym závodom na výrobu autobusov.

„S týmto novým rekordom 60 000 vyrobených kusov potvrdzuje CROSSWAY svoju vedúcu pozíciu v segmente Intercity. Vďaka širokému výberu konfigurácií a rôznym dostupným alternatívnym zdrojom energie je rad CROSSWAY jedinečným spôsobom schopný splniť špecifické požiadavky najrôznejších dopravných služieb. To je dôvod jeho trvalého úspechu ako najpredávanejšieho autobusu v Európe a jeho atraktivity aj na trhoch na ďalších kontinentoch,“ hovorí Stéphane Espinasse, vedúci oddelenia predaja a riadenia produktov IVECO BUS.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button