Cestná doprava

Baltyre – presvedčivá kvalita

Baltyre – presvedčivá kvalita. Nielen v súvislosti s vojnou na Ukrajine sa opäť otvárajú možnosti importu ázijských pneumatík.

Pneumatiky vyrábané na východe, respektíve v ázijských krajinách, už dávno prestali byť len synonymom lacných výrobkov. Súčasné ázijské moderné výrobné závody sa začínajú radiť medzi tie najkvalitnejšie.
Spoločnosť Baltyre, ktorá v oblasti dovozu spolupracuje priamo s výrobcami aj z ázijských krajín, dlhodobo uvádza na východoeurópsky a stredoeurópsky trh pneumatiky od viacerých kvalitných výrobcov z Číny, Indie, Indonézie, Vietnamu, Thajska či iných krajín. A spoločne s nimi prináša najmä vynikajúci pomer ceny a kvality, dostupný v logistických a distribučných skladoch v ôsmich európskych krajinách (v Estónsku, Lotyšsku, Litve, Rakúsku a Maďarsku, Českej republike, v Poľsku a na Slovensku).

Ako medzinárodný veľkoobchod pneumatík s dlhoročnými skúsenosťami prináša svojim obchodným partnerom príležitosť rozvíjať sa spolu so spoločnosťou Baltyre. Aj preto reaguje na konkrétne potreby firiem a následne tak analyzuje potreby trhu a svojich obchodných partnerov.

Baltyre – presvedčivá kvalita

Špecializuje sa na reálne žiadaný sortiment konkrétnych krajín, kde pôsobí. S minimálnymi nákladmi vie distribuovať všetky typy pneumatík, a to presne podľa požadovaného využitia. Napríklad pri nákladných pneumatikách ide o regionálne, diaľkové či on-off využitie pneumatík do náročných terénnych podmienok. Príkladom kvality môžu byť etablované značky z Ázie – LEAO, LINGLONG, INFINITY, AEOLUS, FULLRUN, APLUS, COMFORSER, mnohé ďalšie Baltyre pripravuje.

Okrem predajných sietí prevádzkuje aj vlastné moderne vybavené pneuservisné centrá s kvalifikovaným personálom pre všetky druhy a rozmery predávaných pneumatík. Pneuservisné centrá umožňujú firme udržať nevyhnutný kontakt s koncovými zákazníkmi a užívateľmi, zbierať a vyhodnocovať informácie o ich spokojnosti s ponúkanými výrobkami a hodnotiť ich skúsenosti pri používaní dovážaného sortimentu pneumatík a výrobkov. Odovzdávaním týchto informácií priamo do výroby sa uzatvára kruh a napĺňa ďalšia dôležitá úloha, ktorej výsledkom je vývoj pneumatík spĺňajúcich ešte lepšie požiadavky zákazníkov.

Ako vždy pre skupinu Baltyre platí – cena prekvapí, kvalita presvedčí.

Zdroj
transport.sk

Prečítajte si aj

Back to top button