Cestná doprava

Arriva Trnava ruší viaceré prímestské spoje v oblasti Hlohovca a Piešťan

Od utorka (30.11.) do odvolania obmedzí dopravca Arriva Trnava viaceré spoje na linkách prímestskej autobusovej dopravy v oblasti Hlohovec a Piešťany. Dôvodom je zvýšený výskyt nákazy COVID-19 a karantény medzi zamestnancami. Informuje o tom komunikačný odbor Trnavského samosprávneho kraja.

Zrušenie sa týka ranných spojov Hlohovec – Červeník a v opačnom smere pred školským vyučovaním. Dočasne je zrušený večerný spoj Piešťany – Modrová o 22.25 h, dva obedňajšie Piešťany – Vrbové – Krajné. Tiež spoj Piešťany – Vrbové – Dechtice popoludní. Vypadávajú aj tri spoje ráno a popoludní na trase Vrbové – Chtelnica a ranný v opačnom smere, tiež popoludní na trase Chtelnica – Piešťany. Všetky spoje sú zrušené na linke Piešťany – Beckov – Trenčín.

K obmedzeniam od utorka prichádza na dvoch ranných spojoch linky Leopoldov – Hlohovec, v opačnom smere na jednom aj popoludní.  Popoludní nebude jazdiť ani spoj Hlohovec – Šúrovce, vrátane opačného smeru a ranný spoj Trnava – Hlohovec. Upravené cestovné poriadky možno nájsť aj na webovej stránke Arriva Trnava. Niektoré ďalšie linky dočasne zrušila Arriva už od pondelka.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TASR

Prečítajte si aj

Back to top button