Motorizmus

Sprinter so zľavou 50 % na splátky

Po utlmení spôsobenom pandémiou sa ekonomika začína znovu rozbiehať a značka Mercedes-Benz chce svojich zákazníkov v tomto reštarte podporiť. Prichádza preto s výhodnou akciou na kúpu vozidiel Sprinter.

Zákazníci môžu získať nové modely Sprinter s 0 % navýšením financovania a s 12 zvýhodnenými splátkami so zľavou 50 %. Akcia sa vzťahuje na vozidlá zakúpené do 30. 9. 2020.

Ponuka, ktorá šetrí peniaze

Na vybrané kusy s okamžitou dostupnosťou môže zákazník získať zvýhodnené financovanie pri finančnom lízingu po dobu 48 mesiacov, pri akontácii 30 % a pri úroku 0,00 % p. a. Výhodnosť akcie najlepšie ukazuje konkrétny príklad financovania s 0 % navýšením a 50 % zľavou zo splátok počas prvých 12 mesiacov. Ak sa zákazník rozhodne pre model Sprinter, ktorý má hodnotu 25 000 eur (bez DPH), pri akontácii 30 % a dobe financovania 48 mesiacov má počas prvých 12 splátok zľavu 50 %, 1. až 12. splátka tak bude iba 182 eur bez DPH a nasledujúce splátky 13. až 48. budú 425 eur bez DPH*. Konkrétne možnosti a podmienky financovania sú individuálne a zákazníkom s nimi radi pomôžu predajcovia vozidiel Mercedes-Benz.

Sprinter je teraz možné získať za veľmi výhodných podmienok

Efektívny pomocník

Modely Sprinter sú známe svojou všestrannosťou, dokážu pokryť širokú škálu aplikácií od prepravy tovaru až po komfortný a luxusný transport pasažierov. Vozidlá majú navyše už z výroby integrovaný modul so SIM kartou, ktorý umožňuje používanie služby Mercedes PRO connect. Vďaka nej má majiteľ alebo dispečer napríklad dokonalý prehľad o polohe aj stave vozidiel celej flotily, ale aj množstvo ďalších funkcií, ktoré zefektívňujú fungovanie a manažovanie flotily.

Jeho početné varianty a výbavy umožňujú vytvorenie nielen hospodárnych základných vozidiel, ale aj kvalitne vybavených cestovných vozidiel s komfortnými lavicami a luxusným vnútorným obložením. Na komfortných laviciach si môžu cestujúci individuálne nastaviť sklon operadla a polohu opierok hlavy. Vodiči profitujú z inteligentnej koncepcie ovládania a zobrazovania, ako aj z modulárnej koncepcie odkladania, ktorú možno podobne ako výber multimediálnych a asistenčných systémov individuálne prispôsobiť používaniu vozidla.

Vďaka integrovanému modulu so SIM kartou môže zákazník využívať služby Mercedes PRO connect

Klasická skriňová dodávka Sprinter ponúka štyri rôzne dĺžky – okrem kompaktného variantu aj štandardný (s dĺžkou 5 932 mm), dlhý (6 967 mm) a extra dlhý (7 367 mm) variant. S celkovou váhou vozidla od 3 000 do 5 500 kg a normálnou, vysokou alebo supervysokou strechou sa plne prispôsobí požiadavkám zákazníka. Objem nákladového priestoru dosahuje až 17 m3.
Nový Sprinter Tourer ponúka na prepravu pasažierov 3 dĺžky vozidla, 2 výšky strechy a až 3 rady sedadiel.

Podvozok pre každú nadstavbu

Sprinter vo verzii šasi ponúka 3 dĺžky vozidla a štandardnú aj dvojitú kabínu. V prípade vozidiel s novo dostupným predným náhonom sú v porovnaní s vozidlami s náhonom na zadné kolesá výhodami napríklad výhodná základná cena a prídavné užitočné zaťaženie.

Túto rozmanitosť zvyšujú 4 motorizácie, 3 varianty pohonu a početné mimoriadne výbavy. V prípade potreby možno k Sprinteru po prestavbe na ťahač návesu pripojiť náves s hmotnosťou 5 250 kg, pričom je možná celková prípustná hmotnosť jazdnej súpravy až 8 750 kg. Novinkou je aj plne elektrický model eSprinter, ktorý bude dostupný pre zákazníkov v 3. kvartáli tohto roku.

Pre špeciálne požiadavky odvetví ponúka Mercedes-Benz VanSolution kompletné riešenia z výroby a v rámci partnerského programu „Mercedes-Benz VanPartner” riešenia nadstavieb a rozšírení v osvedčenej kvalite na báze dvoch faktúr (najprv kúpa základného vozidla a potom poverenie špecializovanej spoločnosti vykonaním nadstavby alebo prestavby).

Aj v úžitkových vozidlách Mercedes-Benz je dostupný multimediálny systém MBUX

*Údaje určené spotrebiteľom: spotrebiteľský úver formou finančného lízingu; RPMN: 0,86 %; fixný úrok p. a.: 0,00 %; celková výška spotrebiteľského úveru vrátane akontácie: 30 000 €; lehota splatnosti v mesiacoch: 48; spracovateľský poplatok je vo výške 1,2 % z ceny vozidla; odkupný poplatok je vo výške 36,00 €; celková suma hradená spotrebiteľom: 30 395,76 €. Počas celej doby financovania sa vyžaduje havarijné poistenie vozidla. Cena poistenia nie je zahrnutá v uvedenej splátke ani vo vypočítanom RPMN. Všetky sumy sú uvedené vrátane DPH.

Editor
Mercedes-Benz

Prečítajte si aj

Back to top button