Motorizmus

Najvýhodnejšia cesta k Iveco S-Way

Najvýhodnejšia cesta k Iveco S-Way. Záujemcovia o nový ťahač Iveco S-Way majú teraz výnimočnú príležitosť si ho zaobstarať v prípade financovania na lízing za veľmi výhodných podmienok. Ku každému vozidlu je tiež automaticky daná predĺžená štvorročná záruka.

Ťažký ťahač Iveco S-Way bol predstavený v roku 2019 na IAA v Hannoveri ako nástupca veľmi úspešného modelu Stralis. Nástupca dostal úplne novú dizajnovo veľmi atraktívnu kabínu. V porovnaní so Stralisom disponuje až o 4% efektívnejšou prevádzkou a ďalej zníženými celkovými nákladmi na prevádzku. Od svojho uvedenia S-Way priebežne prechádza modernizáciami, aby nielen plnil nové predpisy a zákony týkajúce sa emisií, bezpečnosti a efektivity.

Z kabíny Iveco S-Way je bezproblémový výhľad.
Z kabíny je bezproblémový výhľad

Záruka XXL

Pokiaľ uvažujete o obstaraní ťahača S-Way, je teraz tá správna doba. Importér totiž pripravil na skladové vozidlá modelového roku 2022 veľmi lákavú ponuku. Ku každému zhotovenému vozidlu totiž v cene získate predĺženú štvorročnú kompletnú záruku XXL (Extra Extended Life). Tá sa vzťahuje ako na mechanické časti, tak na elektroinštaláciu. „Štandardne na vozidlo poskytujeme plnú záruku na 12 mesiacov, ďalší rok sa garancia vzťahuje na hnací reťazec. Záruka XXL je obvykle za príplatok,“ vysvetľuje výhodnosť ponuky Petr Kučera, Business Line Sales Manager – Heavy Range Iveco. Podmienkou pre udržanie záruky je dodržiavanie predpísaných servisných prehliadok a za štyri roky najazdených maximálne 520 000 km.

V interiéri Iveco S-Way nechýba trojica uzatvárateľných schránok.
V interiéri nechýba trojica uzatvárateľných schránok

Zvýhodnený úrok

Pokiaľ pre obstaranie skladového ťahača S-Way využijete značkové financovanie Iveco Capital pripraveného v spolupráci s ČSOB Leasing, získate zvýhodnenú úrokovú sadzbu, ktorá môže byť v závislosti od akontácie a dĺžky zmluvy už od 3,6 % p.a.. Akontácia sa pohybuje od 10 do 30 %, zmluvu možno uzavrieť na 36, 48 alebo 60 mesiacov.

Kabína má na oboch stranách dvojicu objemných schránok.
Kabína má na oboch stranách dvojicu objemných schránok

Dobre vybavená ponuka

Zvýhodnená ponuka sa týka ťahačov S-Way osadených motorom Cursor 13 vo všetkých výkonových variantoch. „Najviac vozidiel máme vo verziách 490 a 530 k, avšak pre záujemcov je pripravené aj špičkové prevedenie 570 k,“ opisuje ponuku Petr Kučera. V zozname vozidiel, ktoré majú k dispozícii všetci predajcovia Iveco, sú ako štandardné ťahače, tak aj low decky, ktoré nachádzajú uplatnenie predovšetkým v automotive. Niektoré vozidlá majú dokonca aj vzduchové odpruženie prednej nápravy zvyšujúce celkový komfort.

Ten ale zaisťuje aj najväčšia a najpriestrannejšia kabína, ktorú majú všetky ponúkané ťahače. Samozrejmosťou sú výkonné full LED hlavné svetlomety s vynikajúcim účinkom a automatickou funkciou rozsvietenia. Snímač na čelnom skle zároveň funguje aj na automatické zapnutie stieračov čelného skla. LED technológiu používajú aj koncové svetlá.

Najväčšia kabína ponúka obrí vnútorný priestor.
Najväčšia kabína ponúka obrí vnútorný priestor

Vodič sa vedľa veľkého vnútorného priestoru s vnútornou výškou kabíny až 2,15 m môže tešiť na dotykový infotainment systém s kamioňáckou navigáciou alebo veľkú chladničku. Hlavne v lete príde vhod aj nezávislá klimatizácia a samozrejmosťou je druhé lôžko.

Súčasťou základnej výbavy Iveco S-Way je infotainment systém aj s navigáciou.
Súčasťou základnej výbavy je infotainment systém aj s navigáciou

Pomôže, ako byť ešte efektívnejší

Veľká časť ponúkaných vozidiel je tiež vybavená prediktívnym tempomatom Iveco HI-Crusie GPS, ktorý vďaka inteligentnému riadeniu 12-stupňovej automatizovanej prevodovky HI-Tronix veľkou mierou prispieva k vysokej efektivite hnacieho reťazca. Ako sme už uviedli, vozidlá poháňa 12,9-litrový šesťvalec Cursor 13 vo výkonových variantoch 490 k (357 kW)/2400 Nm; 530 k (387 kW)/2400 Nm a 570 k (419 kW)/2500 Nm.

Motor Cursor 13 sa ponúka s výkonmi od 490 do 570 k.
Motor Cursor 13 sa ponúka s výkonmi od 490 do 570 k

Spolu s novým vozidlom zákazník získa na dobu piatich rokov aj základnú telematiku Smart Report, ktorá obsahuje dáta o spotrebe. Súčasťou ponuky je aj tzv. Profesionálne palivové poradenstvo po dobu šiestich mesiacov.

Čo to znamená, vysvetľuje Petr Kučera:

„Zhruba po štyroch mesiacoch od začatia prevádzky sa majiteľovi vozidla, prípadne fleet manažérovi či priamo vodičovi ozve náš špecialista na jazdný štýl, ktorý na základe dát z telematiky zistí, ako je možné ešte viac zlepšiť celkovú efektivitu. Pripraví sériu odporúčaní, ako správne radiť, brzdiť alebo ako čo najlepšie používať prediktívny tempomat a ostatných elektronických pomocníkov vo vozidle.“

Servis bez starostí

Zákazník samozrejme môže k S-Way uzavrieť aj servisný kontrakt, na výber má zo šiestich variantov – S-Life, M-Life, L-Life, XL-Life, 2XL Life a 3XL-Life. Zákazníci obvykle volia buď tú základnú, alebo naopak tú najvyššiu. Tá zahŕňa komplexnú údržbu s výmenou prevádzkových kvapalín, záruku na hnací reťazec aj výmenu niektorých dielov podliehajúcich opotrebovaniu, ako sú brzdové doštičky a kotúče alebo lamely v spojke.

Zatiaľ do konca novembra

Zvýhodnená ponuka na obstaranie nového Iveca S-Way zatiaľ platí do 30.11. 2023, môže však byť predĺžená.

Zdroj
transport.sk
Editor
Michal Štengl, foto: Iveco

Prečítajte si aj

Back to top button