Motorizmus

IVECO S-Way vyhralo prestížne ocenenie iF DESIGN AWARD

IVECO S-Way vyhralo prestížne ocenenie iF DESIGN AWARD 2024. Nové IVECO S-Way MY24 si získalo prestížnu porotu vďaka svojím dynamickým vylepšeniam exteriéru a ergonomickému prepracovaniu interiéru, ktoré kladie dôraz na vodiča.

IVECO S-Way MY24 vyhralo prestížne ocenenie iF DESIGN AWARD 2024 v kategórii Dizajn automobilov. Spoločnosť iF International Forum Design GmbH bola založená v Nemecku v roku 1953. Je najstaršou nezávislou spoločnosťou na svete. Hostenie jednej z najväčších a najvýznamnejších súťaží dizajnu na svete, jej ocenení sú zamerané na odmeňovanie excelentnosti v dizajne a inováciách vo všetkých disciplínach.

Nezávislá porota zložená zo 132 medzinárodných odborníkov na dizajn po súťaži vyhlásila IVECO S-Way za víťaza s viac ako 11 000 prihláškami zo 72 krajín, z ktorých každá dúfa, že získa túto prestížnu pečať kvality. Reprofilovaný vonkajší dizajn a úplne nová vnútorná palubná doska sú ústrednými bodmi oceneného projektu IVECO S-Way. Bol navrhnutý a vyvinutý v nadväznosti na silné zameranie IVECO na skúsenosti vodiča.

IVECO S-Way vyhralo prestížne ocenenie iF DESIGN AWARD

Vonkajšia mriežka chladiča, okamžite rozpoznateľný prémiový prvok tohto vlajkového nákladného vozidla, sa skladá z viacerých prvkov. Umožňujú širokú škálu možností prispôsobenia. Spolu s novým logom IVECO, ktoré je dostupné v chrómovej alebo bronzovej matnej. Samotnú mriežku je možné objednať v ôsmich rôznych štýloch a farebných variantoch. Vrátane lesklých povrchov, kovových prvkov alebo je dokonca k dispozícii výber vo farbe karosérie.

Vylepšenia nového S-Way

Úplne nový prispôsobiteľný prístrojový panel sa zrodil z hĺbkovej výskumnej štúdie UX a je rozdelený do troch segmentov. Odlíšené sú podľa materiálov a farieb. Špičková a profesionálna jazdná zóna maximalizuje potešenie. Pri šoférovaní sa okolo pasažierov obopína príjemný a plynulo navrhnutý priestor pre cestujúcich. Vytvára efekt pripomínajúci salónik, zatiaľ čo dodatočný centrálny úložný priestor zvyšuje praktickosť.

Medzi významné vylepšenia interiéru patrí pôsobivá ergonómia „ako v aute“ so zavedením vylepšených sedadiel, menší a vertikálnejší volant a oveľa širšie nastavenie volantu.

Nový S-Way, líder radu MY24 IVECO Way Range na cestách, sa môže pochváliť nielen pútavým vylepšený dizajnom, ale aj novými pokročilejšími funkciami, ako napríklad výkonný, ale účinný nový motor xCursor 13, aerodynamika, najmodernejšia prediktívna jazda GPS a ešte vyššia úroveň pohodlia. Nové funkcie a služby boli vyvinuté s cieľom zlepšiť produktivitu a spríjemniť život vodiča v kabíne. Pohodlné a bezpečné, to všetko z neho robí doteraz najschopnejší rad IVECO Way-Range.

Marco Armigliato, vedúci priemyselného dizajnu, Iveco Group, povedal: „Sme veľmi hrdí, že nové IVECO S-Way bolo ocenené cenou iF DESIGN AWARD. Máme pocit, že toto nákladné vozidlo je najpôsobivejšie IVECO S-Way v histórii modelu, spája silnú estetiku s pôsobivou ergonómiou.“

Zdroj
transport.sk
Editor
TS Iveco

Prečítajte si aj

Back to top button