Letecká doprava

Z Bratislavy do Dubaja dvakrát týždenne

Z Bratislavy do Dubaja dvakrát týždenne. Z letiska v Bratislave sa v apríli a máji poletí do Dubaja dvakrát týždenne.

Pravidelné letecké spojenie medzi bratislavským Letiskom M. R. Štefánika a Dubajom v Spojených arabských emirátoch budú môcť cestujúci využiť od polovice apríla už dvakrát týždenne. Letecká spoločnosť Smartwings pridáva okrem nedeľných letov aj lety v stredy. Umožňuje tak cestujúcim stráviť v Dubaji nie len týždennú dovolenku, ale aj kratší predĺžený víkend.

Od 13. apríla do 1. júna tak stúpne frekvencia letov medzi Bratislavou a Dubajom z jedného na dva lety týždenne. „V nedele a v stredy sa od apríla do 8. mája lieta na medzinárodné letisko v Dubaji (Dubai International – DXB). Od 11. mája do 1. júna budú pristávať lietadlá na dubajskom medzinárodnom letisku Al Maktoum (Dubai World Central – DWC), aj odlietať z neho,“ priblížila hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Demovičová.

Z Bratislavy do Dubaja dvakrát týždenne

Letenky na pravidelnú leteckú linku z Bratislavy do Dubaja a späť si môžu cestujúci zakúpiť priamo na webe českého leteckého dopravcu www.smartwings.com za ceny od 172 €, alebo cez cestovné kancelárie.

Letecká spoločnosť Smartwings v nedeľu 24. októbra spustila prevádzku pravidelnej priamej linky z Bratislavy do Dubaja v Spojených arabských emirátoch (SAE).

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TASRbts.aero.sk

Prečítajte si aj

Back to top button