Elektromobilita

DKV Mobility prekonala míľnik 500 000 nabíjacích bodov v Európe

DKV Mobility prekonala míľnik 500 000 nabíjacích bodov v Európe. DKV Mobility, popredná európska platforma B2B pre platby a riešenia na cestách, prekonala významný míľnik 500 000 nabíjacích bodov v Európe.

Zákazníci DKV Mobility môžu teraz nabíjať svoje vozidlá pomocou karty DKV +Charge alebo aplikácie DKV Mobility na približne 509 000 nabíjacích bodoch. DKV Mobility ponúka spolu s dcérskou spoločnosťou GreenFlux prístup do jednej z najväčších nabíjacích sietí v Európe.

„Prekročením hranice 500-tisíc nabíjacích miest v Európe sme upevnili naše postavenie medzi najväčšími poskytovateľmi služieb pre nabíjanie elektromobilov v Európe. Len tento rok sme spolu s našou dcérskou spoločnosťou GreenFlux pridali do našej siete už viac ako 100 000 nabíjacích bodov. Sme hrdí na tento pokrok a chceme ďalej rozširovať našu prítomnosť na tomto trhu, aby sme našim zákazníkom v celej Európe čo najviac uľahčili nabíjanie,“ hovorí Sven Mehringer, generálny riaditeľ divízie pre energetiku a služby pre vozidlá v spoločnosti DKV Mobility.

GreenFlux, dcérska spoločnosť DKV Mobility, má na starosti ponuku DKV Mobility na verejných nabíjacích staniciach a zameriava sa na spoluprácu s partnermi v tejto oblasti. Od septembra 2020, keď spoločnosť DKV Mobility pridala do svojej akceptačnej siete stotisíci nabíjací bod, sa počet nabíjacích miest zväčšil už päťnásobne.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button