Cestná doprava

Zdvíhacie zariadenie BJ-05 pre vyvažovačky

Zdvíhacie zariadenie BJ-05 pre vyvažovačky. S rastúcim množstvom prezúvaných kolies a tiež spolu so zvyšujúcou sa hmotnosťou pribúdajú najrôznejší pomocníci, ktorí prácu v dielni zrýchľujú a uľahčujú.

Do tejto kategórie zariadení a technológií patria medzi inými aj zdvíhacie zariadenia pre vyvažovačky. Najväčší český výrobca pneuservisných opravných materiálov a strojov, firma FERDUS už niekoľko rokov úspešne predáva model TB-J-09 určený primárne pre nákladné, autobusové a iné obdobné kolesá.


Ponovom ale FERDUS rozširuje ponuku o subtílnejšie prevedenie BJ-05, ktoré nájde uplatnenie v servise osobných a ľahkých úžitkových vozidiel. Rozmerovo za robustnejším súrodencom príliš nezaostáva. Dĺžka 875 mm, výška 930, šírka 320 – 475 mm (s nájazdom alebo bez). Podobné sú aj parametre minimálneho a maximálneho priemeru kolesa – 350 až 900 mm. Hlavný rozdiel nájdeme v nosnosti, ktorá dosahuje hodnotu 80 kg. Výška zdvihu je 320 mm.

Zdvíhacie zariadenie BJ-05 predstavuje skrátka ten správny prístup k novoročnej diéte. Je kompaktný a ľahký, napriek tomu pre bežný pneuservis poslúži viac ako dobre. A tiež výrazne menej stojí. Čo sa v dnešnej dobe počíta dvakrát. Vo veľkoobchodnej distribúcii FERDUS dostupné od 1. 1. 2023 za cenu 437,58 EUR bez DPH.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button