Cestná doprava

Začína sa nitriansky Autosalón Autoshow Nitra

Začína sa nitriansky Autosalón Autoshow Nitra. Celkovo 56 vystavovateľov zo štyroch krajín a 117 spoluvystavovateľov sa predstaví na 27. ročníku výstavy Autosalón Autoshow Nitra.

Prehliadka osobných, úžitkových a nákladných automobilov, autopríslušenstva a servisnej i garážovej techniky sa začne na výstavisku Agrokomplex v Nitre vo štvrtok 13. októbra a potrvá do 16. októbra. Organizátori očakávajú počas štyroch dní zhruba 60 000 návštevníkov, informovala Katarína Moravcová z výstaviska.

Na autosalóne predstavia vystavovatelia zo Slovenska, Českej republiky, Maďarska a Poľska na ploche 42 600 metrov štvorcových 17 značiek. Slovenskú výstavnú premiéru bude mať značka MG Motor a slovenský startup – malé mestské vozidlo Patak Rodster.


Tradičnú show zabezpečí MOTOTV SHOW, v rámci ktorej sa predvedú najlepší slovenskí stuntrideri. Premiéru so svojou tuningovou a Drift taxi show bude mať projekt FURT BOKEM z Českej republiky. Samostatný pavilón bude venovaný TUNING SHOW a ich sprievodnému programu.

Zdroj
transport.sk
Editor
TASR
Back to top button