Cestná doprava

Vodiči Boltu natankujú na čerpacích staniciach Slovnaft lacnejšie

Vodiči Boltu natankujú na čerpacích staniciach Slovnaft lacnejšie. Platforma Bolt myslí na svojich partnerských vodičov, ale aj kuriérov rozvážajúcich jedlo zákazníkom. Od septembra im zabezpečila v spolupráci s najväčšou sieťou čerpacích staníc na Slovensku, spoločnosťou Slovnaft, zvýhodnené ceny na palivá do svojich dopravných prostriedkov.

Každý aktívny partnerský vodič a kuriér môže získať zľavovú kartu na pohonné hmoty platnú na celom území Slovenskej republiky. Stačí tankovať na ktorejkoľvek čerpacej stanici Slovnaft, pri úhrade predložiť kartu a zľava do výšky až 0.0521€/liter paliva bude z účtu automaticky odčítaná. „V Bolte robíme všetko pre to, aby sme partnerským vodičom vytvorili prostredie, ktoré im umožní užívať si život vo finančnej pohode. Popri vysokých zárobkoch a zaujímavých bonusových štruktúrach, splnením ktorých si vždy môžu privyrobiť čosi navyše, ponúkame i rôzne benefity, pomocou ktorých dokážu minimalizovať náklady na vykonávanie taxislužby,“ hovorí Soňa Stloukalová, Country Manager platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku. Táto zľava platí aj pre kuriérov, ktorí rozvážajú jedlo z reštaurácií na autách či motorkách.

Vodiči Boltu natankujú na čerpacích staniciach Slovnaft lacnejšie

Slovnaft sa do spolupráce zapojil bez zaváhania. „Kuriérske a donáškové služby, ako aj taxíky, sú veľmi komfortnou súčasťou našich životov a obľubu si získali najmä v posledných rokoch. Sme radi, že môžeme podporiť partnerských vodičov a kuriérov Boltu,“ dopĺňa Anton Molnár, hovorca spoločnosti Slovnaft.

Partnerskí vodiči platformy Bolt už teraz využívajú rôzne výhody, ktorými si ich superaplikácia rozmaznáva. Ide napríklad o preplácanie vstupných dokumentov, grátis realizáciu povinného označovania vozidla či bezkonkurenčný mobilný paušál od O2. Pre aktívnych vodičov Bolt často usporadúva kampane a odmeňuje ich úsilie.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button