Cestná doprava

SHELL prináša novú aplikáciu Shell Fleet App

Spoločnosť SHELL Slovakia s.r.o., prichádza na slovenský trh s novou aplikáciou Shell Fleet App určenou pre firemných zákazníkov zo segmentu živnostníci a malé a stredné podniky. Aplikácia umožňuje jednoducho a bezkontaktne spravovať náklady na palivo prostredníctvom využitia až 6 palivových kariet Shell.

Spoločnosť Shell na Slovensku reaguje na aktuálnu potrebu riadiť chod firiem s minimalizovaným kontaktom ľudí a ponúka živnostníkom a malým a stredným podnikateľom novú a jednoduchú možnosť, ako spravovať výdavky za palivo prostredníctvom novej aplikácie Shell Fleet App. Aplikácia dokáže spravovať šesť palivových kariet a ponúka zákazníkom kontrolu nad výdavkami za palivo bez nutnosti kontaktovať obchodníka. Zákazník môže cez aplikáciu kompletne riadiť manažment paliva vo svojej firme – od objednania palivových kariet Shell, cez nastavenie ich limitov až po prípadnú blokáciu. Aplikácia takisto umožňuje nepretržitý prehľad o objemoch a intenzite tankovania na jednotlivých palivových kartách. Výhodou je tiež prehľadná elektronická fakturácia.

„Sme veľmi radi, že sa nám podarilo aplikáciu ponúknuť aj slovenským zákazníkom v dobe, keď mnohí vyhľadávajú možnosť bezkontaktného riadenia biznisu. Veríme, že aplikácia tiež dopomôže k digitálnej transformácii živnostníkov a malých a stredných firiem,“ vysvetľuje Daniel Vagaský, obchodný manažér divízie Shell Fleet Solutions pre Slovensko a Českú republiku. Ďalšou výhodou aplikácie je zvýhodnená cena za palivo. Zákazník, ktorý si nainštaluje aplikáciu Shell Fleet App, môže k nej priradenými palivovými kartami tankovať palivá Shell FuelSave teraz so zľavou 0,02 eur bez DPH/liter a palivá Shell V-Power so zľavou 0,05 eur bez DPH/liter. Palivovými kartami spravovanými aplikáciou môžu firemní vodiči platiť za palivo na všetkých čerpacích staniciach Shell na Slovensku. Výhodou je tiež mesačný limit 2 500 eur na tankovanie bez toho, aby zákazník musel vopred poskytnúť zábezpeku.

Spoločnosť Shell bude aj ďalej pokračovať vo vývoji aplikácie a jej funkcionalít. Plánuje v budúcnosti postupne zvýšiť maximálny počet palivových kariet spravovaných prostredníctvom aplikácie, ako aj pridať ďalšie produkty a služby, ktoré bude možné platiť prostredníctvom aplikácie. Okrem toho sa počíta s prepojením aplikácie s možnosťou platby za palivo priamo z auta prostredníctvom nedávno predstavenej platobnej brány Shell SmartPay. Okrem novej aplikácie Shell Fleet App spoločnosť Shell dlhodobo poskytuje riešenie pre správu veľkých vozových parkov prostredníctvom online portálu Shell Fleet Hub. Systém umožňuje správu palivových kariet Shell, vrátane nastavenia rôznych limitov a s nimi spojených notifikácii v reálnom čase, reporting transakcií, elektronickú fakturáciu a mýtny portál. Ďalšou možnosťou
je priame využitie rozhrania API, ktoré slúži na prepojenie funkcionalít do systému zákazníkov.
Viac informácií o Shell Fleet App nájdete tu.

Zdroj
transport.sk
Editor
Tlačová správa

Prečítajte si aj

Back to top button