Cestná doprava

Schmitz Cargobull získal ďalšie ocenenia

Schmitz Cargobull získal ďalšie ocenenia. Ocenenia reflektujú výskum spoločnosti Schmitz Cargobull a kvalitu jej produkcie.

Schmitz Cargobull je „Digitálny šampión 2022“ a „Digitálny inovátor 2022“, ako aj jedna z „Najinovatívnejších spoločností v Nemecku 2022“. Pandémia koronavírusu urobila z digitalizácie dôležitejšiu tému ako kedykoľvek predtým. Na tomto pozadí renomované časopisy vykonávajú štúdie, ktoré skúmajú oblasti ako digitalizácia, technológie a inovácie.

Institute for Management & Economy Research (IMWF) s vedeckou podporou Hamburg Institute of International Economics (HWWI) v mene Focus Money a Deutschland Test analyzoval približne 12 500 spoločností. Schmitz Cargobull patrí opäť medzi spoločnosti ocenené titulom „Digitálny šampión 2022“ v kategórii „Výrobca vozidiel“.

Schmitz Cargobull získal ďalšie ocenenie od popredného technologického a počítačového časopisu CHIP. Spolu s Globis Management Consulting, poprednou európskou spoločnosťou v oblasti poradenstva a prieskumu trhu, odborníci určili najinovatívnejšie spoločnosti v Nemecku na rok 2022 na základe počtu a kvality ich nových patentových prihlášok. Schmitz Cargobull bol ocenený titulom „Digitálny inovátor 2022“ v kategórii výrobcov vozidiel.

Schmitz Cargobull získal ďalšie ocenenia

Štúdia zahŕňa aplikácie od roku 2018 do roku 2020 v každej patentovej triede, v ktorej je zdokumentovaný nový vývoj s digitálnym významom. Tohtoročná štúdia skúmala celkovo zhruba 31 000 patentov vrátane 7 380 nových aplikácií od približne 2 000 nemeckých spoločností alebo firemných skupín z každého komerčného a vedeckého sektora. Ocenenie „Najinovatívnejšia spoločnosť v Nemecku 2022“ opäť potvrdzuje priekopnícku úlohu spoločnosti Schmitz Cargobull ako inovátora v tomto odvetví.

Výsledky určil nemecký obchodný časopis Capital v spolupráci so Statista, popredným inštitútom pre údaje a analýzu. Analýza zahŕňala 20 sektorov a priemyselných odvetví od automobilového priemyslu a chemického sektora až po sektory energetiky a životného prostredia. Zhruba 3 600 expertov na inovácie ohodnotilo spoločnosti vo svojich odvetviach. Približne 470 spoločností z 2 061 kandidátov získalo v tohtoročnom prieskume štyri hviezdičky alebo päť hviezdičiek. Schmitz Cargobull patrí medzi vybraných lídrov v oblasti inovácií v kategórii „Doprava a logistika“ so štvorhviezdičkovým hodnotením. Ocenenia reflektujú výskum spoločnosti Schmitz Cargobull a kvalitu jej produkcie.

Andreas Schmitz, generálny riaditeľ spoločnosti Schmitz Cargobull

„Tieto ocenenia odrážajú inovačnú silu spoločnosti Schmitz Cargobull. Sme veľmi hrdí na našich zamestnancov, ktorých odbornosť a kreativita zohrávajú kľúčovú úlohu v našom úspechu. Ako spoľahlivý a inovatívny výrobca prívesov ponúkame digitálne produkty a služby, ktoré zaisťujú vysokú dostupnosť našich prívesov už mnoho rokov. Pomáhajú našim zákazníkom plniť potreby a požiadavky odvetvia dopravy a logistiky efektívnejšie, bezpečnejšie a pohodlnejšie. V našom úsilí budeme pokračovať a v budúcnosti rozšírime náš náskok v oblasti inovatívnych vozidiel a služieb,“

vysvetľuje Andreas Schmitz, generálny riaditeľ spoločnosti Schmitz Cargobull.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button