Cestná doprava

Scania Rent rozširuje ponuku

Scania Rent rozširuje ponuku. Importér prémiových nákladných vozidiel Scania reaguje na rastúci dopyt a rozšíril ponuku automobilov služby Scania Rent.

Scania Rent umožňuje dopravcom prenajať si vozidlo na definované časové obdobie a tým rýchlo reagovať na neplánované či nepredvídateľné potreby zvýšenej prepravnej kapacity. Stáva sa to obyčajne pri získaní novej zákazky, neočakávanom výpadku techniky v súčasnej flotile (nehoda s väčším poškodením), pri rýchlej expanzii firmy alebo v období pred dodaním novo objednaného vozidla a pod.

Dopravcovia majú vďaka Scania Rent možnosť operatívne rozšíriť flotilu o špičkový produkt. Za fixnú mesačnú platbu získajú jednoduchý prehľad o nákladoch na vozidlo a presne podľa potrieb zvýšia prepravnú kapacitu svojej flotily. Tí, ktorí nemajú Scaniu vo svojom parku, si budú môcť nezáväzne vyskúšať úspornosť vozidiel Scania a presvedčiť sa o nízkej spotrebe niekoľkonásobného víťaza ankety Green Truck. Súčasťou prenájmu sú servisné služby, prístup k digitálnemu systému FMS a kvalitné pneumatiky. Prenajímateľ sa postará aj o poistenie, STK a cestnú daň.

Na dĺžke prenájmu sa možno dohodnúť podľa potrieb zákazníka od krátkodobých v trvaní niekoľkých dní až po dlhodobé, napríklad 24 mesiacov. Súčasní zákazníci sa môžu informovať u svojho obchodníka; tí, ktorí neprevádzkujú vozidlá Scania, sa môžu obrátiť na autorizované servisy značky.

Editor
Peter Magerčiak
Back to top button