Cestná doprava

Pneuservisná štartovacia sada FERDUS

Pneuservisná štartovacia sada FERDUS. FERDUS ako najväčší český výrobca pneuservisných opravných materiálov ponúka vo svojom portfóliu hneď niekoľko unikátnych produktov.

Medzi ne sa už niekoľko rokov úspešne radí štartovacia sada obsahujúca pestrú škálu spotrebných produktov a najpoužívanejšieho náradia, ktoré sú pre spustenie pneuservisného biznisu úplnou povinnosťou. Až doteraz bol ale tento set určený iba pre osobné a LU vozidlá. Novo ale na trh FERDUS uvádza aj väčšieho súrodenca zostaveného priamo na mieru pneuservisu nákladných automobilov, autobusov, poľnohospodárskych strojov a pod.

Spotrebnú časť tvorí niekoľko typov montážnych prípravkov, lepidiel, tesniacich roztokov, opravných knôtov, záplat, nitov a viac ako desať druhov vyvažovacích závaží. Medzi náradím nájdeme napríklad prevliekaciu vidlicu, čistiacu ihlu, kliešte, štetce a ďalšie. Teraz si tak novú živnosť alebo firmu môže rozbehnúť skutočne každý. Vo veľkoobchodnej distribúcii FERDUS dostupné od 1. 1. 2023 za cenu 434,42 eur bez DPH.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button