Cestná doprava

NDS vyhlásila tender na opravy ciest

NDS vyhlásila tender na opravy ciest. NDS vyhlásila tender za 6,3 milióna eur na opravy ciest na východe Slovenska.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) vyhlásila verejné obstarávanie (VO) na opravy ciest v Košickom a Prešovskom kraji. Ide o rámcovú dohodu na štyri roky, odhadovaná hodnota zákazky je vo výške 6,3 milióna eur bez DPH. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

„Predmetom zákazky sú opravy vozoviek v správe Strediska správy a údržby rýchlostných ciest (SSÚR) 4 Košice (veľkoplošné a lokálne) a opravy vozovky rýchlostnej cesty R4 v správe SSÚR 11 Prešov (veľkoplošné) výmenou degradovaných vrstiev krytu vozovky technológiou hutnených asfaltových zmesí a liatym asfaltom,“ uvádza sa v oznámení. Cieľom je zlepšiť prevádzkovú spôsobilosť krytu a predĺžiť životnosť vozoviek.

Zákazka sa týka diaľnice Budimír – Bidovce, ciest prvej triedy I/16 Šaca – Košice križovatka Prešovská/Sečovská, Hrhov – Mokrance, Brzotín – obchvat, ďalej I/17 križovatka Valaliky – Košice most VSS, I/20 Budimír križovatka s cestou I/19, areálu SSÚR 4 Košice, ako aj rýchlostných ciest Košice – Milhosť, privádzač Rozhanovce a obchvat Svidníka. Podľa predpokladov by ročne malo prejsť opravou 122 500 štvorcových metrov.

Zdroj
transport.sk
Editor
TASR

Prečítajte si aj

Back to top button