Cestná doprava

Ministerstvo dopravy opäť predlžuje termín

Ministerstvo dopravy opäť predlžuje termín. Ministerstvo dopravy a výstavby (MDV) SR opäť predlžuje termín na podanie prihlášok do výberového konania na obsadenie funkcií členov predstavenstva Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS).

ový termín na doručenie písomnej prihlášky je do 31. augusta. Informoval o tom riaditeľ odboru komunikácie MDV Ivan Rudolf. Rezort dopravy vyhlásil výberové konanie 20. júna tohto roka. Termín na prihlásenie do výberového konania bol pôvodne do 11. júla a následne bol predĺžený do 1. augusta. „Dôvodom opätovného predĺženia termínu na prihlásenie sa do výberového konania je pokračujúce dovolenkové obdobie a snaha o vytvorenie možnosti prihlásiť sa viacerým uchádzačom do výberového konania,“ priblížil Rudolf.

Ministerstvo dopravy hľadá skúsených manažérov s minimálne päťročnou praxou v riadiacich funkciách. S občianskou a morálnou bezúhonnosťou, so strategickým myslením a s kvalitnou znalosťou cudzieho jazyka. Prihlásení uchádzači, ktorí splnili podmienky a predložili v stanovenom termíne prihlášku do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi, dostanú pozvánku na výberové konanie písomne, najmenej sedem kalendárnych dní pred jeho uskutočnením. Podrobnosti o výberovom konaní nájdete na webovej stránke rezortu dopravy.

Zdroj
transport.sk
Editor
TASR

Prečítajte si aj

Back to top button