Cestná doprava

Limitovaná edícia 30 – vyklápacie návesy

Limitovaná edícia 30 – vyklápacie návesy. Spoločnosť REYLON SM, s. r. o., pripravila pri príležitosti 30. výročia úspešného pôsobenia značky Schwarzmüller na Slovensku limitovanú edíciu 30 ks návesov.

Zastúpené sú v nej plachtové návesy POWER LINE CARGO, MEGA, COIL, vyklápacie návesy a stavebné návesy. Návesy majú vybranú doplnkovú výbavu a jednotný reklamný polep. Dizajn podčiarkuje mapka Slovenska z nerezového plechu s poradovým číslom návesu.

Limitovaná edícia prináša ako prvé vyklápacie návesy pre stavebný priemysel

V segmente stavebníctva sú najviac rozšírené návesy s objemom 24 a 27 m3 s hardoxovou muldou. Majú široké využitie – od prepravy štrkov a pieskov po prepravu lomového kameňa. Náves je optimalizovaný pre dosiahnutie nízkej vlastnej hmotnosti a vysokej pevnosti. Rám z vysokopevnostnej ocele má torzné výstuhy, ktoré zabezpečujú vysokú tuhosť. Vyklápací piest má 4-bodové uchytenie. Segmentový tvar muldy spevňuje a zabezpečuje, aby sa materiál pri vyklápaní nelepil. Štandardná výbava zahŕňa LED osvetlenie. Hmotnosť návesu je 6 100 kg.

Návesy s hliníkovou muldou sú ideálne na prepravu jemných frakcií. Hmotnosť celohliníkovej verzie je od 4 600 kg. Prevedenie s oceľovým rámom a hliníkovou muldou má hmotnosť 5 100 kg. Hliníková mulda môže mať oceľovú výstelku pre zvýšenie oteruvzdornosti. Voliteľná výbava návesov zahŕňa široké príslušenstvo, napríklad diagnostiku Smartboard s brzdou finišéra, dve zdvíhacie nápravy, zadný cúvací senzor s dobrzdením pred prekážkou, meranie tlaku pneumatík, pneumaticky zdvíhateľný nárazník a iné.
V poslednej dobe sa veľkej obľube teší elektricky ovládaná strecha. Prináša bezpečnosť, komfort a v neposlednom rade zefektívňuje prácu. Pri kratších otočkách a častejšom vyklápaní dokáže vodič usporiť až 1 hodinu z pracovného času.

Schwarzmüller ponúka vo svojom portfóliu aj návesy s tepelne izolovanou muldou na prepravu asfaltovej zmesi, tzv. termo návesy. Mulda má tepelnú izoláciu s ochranným plášťom. Senzory a diagnostická jednotka sa starajú o monitoring optimálnej teploty, vodič ju zdokumentuje vytlačením protokolu na tlačiarni. Elektricky ovládaná strecha v prevedení ADR má lepšie izolačné vlastnosti ako bežná rolovacia plachta. Vhodným doplnkom je cúvacia kamera. Spoločnosť REYLON SM, s. r. o, pripravila pre klientov predvádzací termo náves. Firmy si tak budú môcť v praxi vyskúšať výhody nového termo návesu.

S návesmi Schwarzmüller ste vždy o krok vpred.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button