Cestná doprava

Kvalitný skriňový náves Schmitz Cargobull

Kvalitný skriňový náves Schmitz Cargobull. S.KO EXPRESS SMART. Nachádzame sa po pandémii a agresii, ktorá prebieha na Ukrajine v období neistých logistických reťazcov a čoraz častejšie sa stretávame s prepojením leteckej dopravy priamo s prepravou cestnou, ktorá je stále v doručení tovarov poslednej míle rozhodujúca.

Skriňovými návesmi sa prepravujú drahé súčiastky a komponenty, spotrebný tovar vyššej hodnoty či elektrospotrebiče. Pre tento účel prepráv potrebujú dopravcovia kvalitné skriňové návesy so zabezpečením proti poškodeniu či krádeži. Takéto prepravy sa v čoraz väčšej miere on-line monitorujú. Online expedícia, expresné kuriérske služby a preprava kvalitných elektrozariadení zaznamenávajú vzostup a prinášajú jedinečné výzvy. Pre prepravy tovaru kritického z hľadiska bezpečnosti sú určené skriňové návesy Schmitz Cargobull S.KO EXPRESS SMART, ktorým pomáha celý rad rôznych telematických funkcií od monitorovania jazdy až po zabezpečenie dverí a neoprávneného vstupu do návesu.

So skriňovým návesom Schmitz Cargobull S.KO EXPRESS ste optimálne vybavení pre kuriérsku, expresnú a balíkovú službu. Vďaka presvetlenej streche po celej dĺžke návesu je v nakladacom priestore denné svetlo, a vy tak máte vynikajúci prehľad o náklade. Podlaha návesu je z vrstveného dreva pre zaťaženie na nápravu vysokozdvižného vozíka 5,5t (voliteľne na 7,1t) a krycí plech podlahovej dosky vzadu ako voliteľná výbava.

S.KO EXPRESS SMART

Kvalitný skriňový náves Schmitz Cargobull

Podvozky návesov Schmitz Cargobull sa neustále vyvíjajú, aby čo najlepšie spĺňali nároky na dlhú životnosť a jazdné vlastnosti. Schmitz Cargobull ako prvý výrobca úžitkových vozidiel ponúka žiarovo pozinkované, skrutkované rámy. Vyznačujú sa extrémnou odolnosťou a zachovávajú si dlhú životnosť.
Jednoduchá možnosť posúvania trámikov dvojposchodia cez veľký diagonálny rozsah. Nosnosť trámikov sú dve tony na jeden rad paliet.

Vďaka 4 svetlám umiestneným na každej strane po celej nadstavbe je vnútorný priestor s S.KO EXPRESS ešte lepšie osvetlený. Svetlá sa nasúvajú do strešného/bočného profilu a upevňujú dvoma skrutkami. Výmena žiaroviek je tak jednoduchšia. Zapnutie a vypnutie vnútorného osvetlenia sa vykonáva vypínačom na kryte ľavého zadného svetla. Napájanie vnútorného osvetlenia sa spája s parkovacími svetlami ťahača.

Čelná stena z 25 mm hrubého alu-profilu sa vyznačuje vysokou pevnosťou, tuhosťou a zároveň nízkou hmotnosťou. Z vnútornej strany čelnú stenu chráni proti poškodeniu použitie dreveného obloženia. Zadné dvere sa dajú objednať buď v dvojkrídlovej verzii so zabudovanými otočnými uzávermi, alebo v rolo verzii pre použitie v miestach s nedostatočným priestorom. Jednoduché pánty zaručujú dlhú životnosť. Schránka na palety ponúka miesto pre 30 europaliet. Schránka na náradie so zásuvkou a policou je z pevného plastu. Ochranný systém Dynamic Roll Protection (DRP) pre nájazd k nakladacím rampám spoľahlivo chráni pred trhavými nárazmi do nakladacej rampy.

Zdroj
transport.sk
Editor
VIB, foto: Schmitz Carbogull

Prečítajte si aj

Back to top button