Cestná doprava

Izotermické návesy S.KO COOL

Izotermické návesy S.KO COOL. Nízke celkové prevádzkové náklady robia chladiarenský náves Schmitz Cargobull S.KO COOL vysoko ekonomickým produktom.

Návesy Schmitz Cargobull S.KO COOL ponúkajú maximálnu bezpečnosť nákladu, zaisťujú bezpečnú manipuláciu s nákladom s kontrolovanou teplotou a krátke časy obratu na rampe. Telematický systém TrailerConnect®, ktorý je súčasťou štandardnej výbavy, zabezpečuje transparentnosť a komplexnú dokumentáciu chladiaceho reťazca.

Nový systém distribúcie vzduchu je optimalizovaný s robustnými spojovacími kanálmi pre chladiacu jednotku S.CU. Zabezpečuje efektívnu, rovnomernú reguláciu teploty v návese. Inteligentné bezpečnostné komponenty Schmitz Cargobull spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy asociácie Transported Asset Protection Association (TAPA). Tlačiareň teploty ako doplnok k štandardnému digitálnemu záznamníku teploty je spoľahlivá a jednoducho sa ovláda.

Izotermické návesy S.KO COOL

S.KO COOL ponúka modulárny systém pre individuálnu konfiguráciu návesu, napr. zjednodušené zaistenie nákladu s multifunkčnou podlahou, poschodovým systémom a koľajničkami na zaistenie nákladu či teplotne delené sekcie. Difúzne parotesné telo skrine je, vďaka použitiu tepelnej technológie FERROPLAST®, odolné voči starnutiu a poškodeniu. Návesy sa jednoducho čistia vďaka vodotesnej zvarenej podlahovej panve a zapusteným nadstavcom pre optimálnu hygienu. Návesy majú úchopové hrany, ktoré umožňujú jednoduché nakladanie návesov a vertikálnu manipuláciu s tovarom.

Chladiace jednotky S.CU

Chladiaca jednotka S.CU vlastnej produkcie Schmitz Cargobull zaručuje správnu teplotu počas prepravy. Senzory a záznamníky teploty spoľahlivo sledujú a dokumentujú údaje o jednotlivých teplotných zónach v návese. Pre efektívnu a bezpečnú prepravu sú k dispozícii priečky, poschodové kovania a koľajnice na zabezpečenie nákladu. S.CU sú ekonomické, ľahké a tiché. Mimoriadne presná regulácia teploty, optimálny tepelný výkon a skrátený počet cyklov rozmrazovania sú len niektoré z ich vynikajúcich vlastností. Verzie MonoTemp a MultiTemp ponúkajú dlhé intervaly údržby a vynikajúcu dostupnosť. Chladiace jednotky sú vhodné aj na prepravu farmaceutických produktov.

Nová pohonná jednotka s vysoko účinným vznetovým motorom Common Rail, s výkonom 19 kW a generátorom zaručuje vysokú efektivitu chladenia a spĺňa nové nariadenie EÚ o výfukových plynoch. Chladiace jednotky S.CU 1.0 a S.CU 2.0 vynikajú inovatívnym dizajnom s predĺženými cyklami údržby. Ich programovanie sa bezdrôtovo aktualizuje, ovláda a monitoruje pomocou TrailerConnect®. Osvedčený dieselový motor Perkins s optimalizovanými emisiami sa vyznačuje vysokou prevádzkovou spoľahlivosťou, má teraz až o 10 % nižšiu spotrebu paliva a nižšiu hmotnosť o 50 kg. Generátor je hermeticky uzavretý a optimálne chránený pred vonkajšími vplyvmi.

S.KOe COOL

S príchodom elektrických truckov sa bude zvyšovať aj potreba bezemisných plne elektrických izotermických návesov S.KOe COOL s prepravnou chladiarenskou jednotkou S.CU ep85 pre udržateľnú prepravu. Dokonale zladené komponenty zaisťujú optimálne chladenie. Elektrická prevádzka chladiacej jednotky v kombinácii so Silence Kit umožňuje denné aj nočné dodávky.

Izotermické návesy S.KO COOL

Schmitz Cargobull prišiel ako prvý s typovým schválením OEM pre plne elektrický chladiarenský náves S.KOe COOL s generátorovou nápravou. Dobíja batériu rekuperáciou cez e-nápravu, zvyšuje dojazd a zabraňuje neplánovaným zastávkam a poskytuje vysoký vykurovací a chladiaci výkon. Všetky vozidlá sú štandardne vybavené telematikou TrailerConnect® na ovládanie a monitorovanie návesov.

Zdroj
transport.sk
Editor
VB, zdroj: Schmitz Cargobull

Prečítajte si aj

Back to top button