Cestná doprava

DKV Mobility spolupracuje s OMV na Slovensku

DKV Mobility spolupracuje s OMV na Slovensku. Do akceptačnej siete pribudlo viac ako 100 čerpacích staníc vhodných pre osobné aj nákladné vozidlá.

Spoločnosť DKV Mobility, popredná európska B2B platforma pre platby a riešenia na cestách, pridala do svojej akceptačnej siete na Slovensku viac ako 100 čerpacích staníc medzinárodnej ropnej a plynárenskej spoločnosti OMV so sídlom v Rakúsku. DKV Mobility tak ponúka prístup ku kompletnej slovenskej sieti tejto značky.

Čerpacie stanice sú vhodné nielen pre osobné autá, ale v drvivej väčšine aj pre nákladné vozidlá. Nachádzajú sa na frekventovaných trasách. Zákazníci ich môžu vyhľadávať prostredníctvom aplikácie DKV Mobility a elektronického plánovača trás v DKV MAPS v rámci digitálneho zákazníckeho portálu DKV COCKPIT.

DKV Mobility spolupracuje s OMV na Slovensku

„Sme radi, že sa nám podarilo rozšíriť naše partnerstvo so spoločnosťou OMV. Takmer všetky čerpacie stanice v sieti OMV na Slovensku sú vhodné pre nákladné vozidlá. Takže najmä našim zákazníkom v sektore nákladnej dopravy môžeme odteraz ponúknuť ešte väčšiu flexibilitu a pohodlie,“ hovorí Sven Mehringer, výkonný riaditeľ pre energetiku a služby pre vozidlá v spoločnosti DKV Mobility

„Vďaka partnerstvu so spoločnosťou DKV Mobility sprístupníme našu kompletnú sieť servisných staníc ešte širšiemu okruhu zákazníkov. Je to výhoda pre obe strany. Tešíme sa na úspešnú spoluprácu,“ hovorí Alina Raducu, vedúca oddelenia kariet spoločnosti OMV. DKV Mobility ponúka prístup k najväčšej nezávislej akceptačnej sieti v Európe s približne 63 000 čerpacími stanicami.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button