Cestná doprava

DKV Mobility rozširuje európsku sieť

DKV Mobility rozširuje európsku sieť. DKV Mobility, popredná európska B2B platforma pre platby a riešenia na cestách, rozširuje svoju európsku sieť nabíjacích staníc o 110 nabíjačiek spoločnosti EnerMia v severnom Taliansku.

EnerMia a dcérska spoločnosť DKV Mobility GreenFlux nedávno za týmto účelom podpísali dohodu o spolupráci. „Veľmi nás teší, že sa naša sieť nabíjacích staníc neustále rozrastá,“ hovorí Sven Mehringer, generálny riaditeľ pre energetiku a služby pre vozidlá v spoločnosti DKV Mobility. „Ďakujeme spoločnosti EnerMia za spoluprácu. Znamená výrazné rozšírenie počtu nabíjacích miest, ktoré sú k dispozícii našim zákazníkom v severnom Taliansku.“

Každú zo súčasných 310 000 nabíjačiek zahrnutých do akceptačnej siete DKV Mobility je možné rovnako ako čerpacie stanice pohodlne vyhľadať v mobilnej aplikácii. Okrem transparentného prehľadu nákladov ponúka aplikácia aj integrovaný plánovač trás, ktorý zohľadňuje parametre, ako je typ vozidla alebo stav batérie. Užívatelia si tak môžu pohodlne naplánovať cestu a zastávky na dobitie vozidla.

V rámci rozšírenia svojich riešení pre zásobovanie elektromobilov spravuje spoločnosť DKV Mobility kompletnú ponuku nabíjania prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti GreenFlux. DKV Mobility túto holandskú spoločnosť, ktorá sa považuje za jedného z popredných európskych poskytovateľov platformových riešení pre cloudové nabíjanie elektromobilov, získala v júni 2021.

Zdroj
transport.sk
Editor
TS

Prečítajte si aj

Back to top button