Správy | Aktuality | Témy

DKV zavádza nový nástroj na plánovanie optimálnych trás

Novo spustený on-line vyhľadávač čerpacích staníc DKV Stationsfinder je cenným sprievodcom na cestách po Európe.

Špeditéri a dopravcovia získajú prostredníctvom Stationsfinderu rýchlo a spoľahlivo informácie o najbližšej čerpacej stanici DKV alebo o najvýhodnejšej cene nafty. Služba je teraz ešte atraktívnejšia vďaka novému dizajnu s integrovaným plánovačom trás.
DKV Stationsfinder je dostupný na stránkach www.dkv-euroservice.com/stationsfinder, kde sa v úvode otvorí prehľadná mapa Európy so všetkými stanicami DKV. Vyhľadávanie je možné či už priamym kliknutím na konkrétne miesto na mape alebo zadaním adresy, prípadne čísla hľadanej čerpacej stanice. Následne sa v požadovanom okruhu zobrazia všetky stanice DKV vrátane aktuálnych cien nafty pre porovnanie.

Okrem toho, je možné získať celý rad informácií, ako je napr. ponuka služieb, otváracia doba či plánovač trasy zo zvoleného miesta ku konkrétnej stanici. Pomocou zvláštnych filtrov je možné vyhľadávanie spresniť. Mimoriadne praktická je možnosť vytlačenia si výsledkov vyhľadávania alebo ich zaslanie e-mailom napr. vodičovi.


Integrovaný plánovač trás pre nákladné automobily
Registrovaní užívatelia portálu DKV môžu naviac zdarma využívať vyhľadávač čerpacích staníc aj ako plánovač trás pre nákladné automobily, ktorý berie do úvahy napríklad výšku tunelov alebo šírku mostov. Na plánovanej trase sú zobrazené všetky čerpacie stanice DKV a tri najvýhodnejšie sú príslušným spôsobom vyznačené. Do vyhľadávača je naviac integrovaná funkcia kalkulácia mýtneho pre Nemecko a Rakúsko.

DKV Stationsfinder je dostupný v jedenástich jazykoch, zodpovedá najnovším technickým požiadavkám a je trvale aktualizovaný. Napríklad pri plánovaní alternatívnych trás je možné si ich označiť jednoduchým pohybom myši. „Vyhľadávač čerpacích staníc DKV Stationsfinder je vedľa nášho úspešného analytického on-line nástroja DkV eReportingu ďalším užitočným nástrojom, ktorý výrazne zjednodušuje každodennú prácu v nákladnej doprave,“ dodáva DKV Product Manager Christian Calberg.
 

Prečítajte si aj

Back to top button