Elektromobilita

Salón Elektromobilov 2022 opäť zavíta do Bratislavy

Salón Elektromobilov 2022 opäť zavíta do Bratislavy. Po úspešných predchádzajúcich ročníkoch sa môžu tešiť všetci nadšenci elektromobilov a plug-in hybridov na ďalší, v poradí tretí ročník, Salón Elektromobilov v Bratislave. 20.-22. máj so sebou prinesie do Bory Mall množstvo exkluzívnych noviniek zo sveta elektromobility, ktoré si určite nesmiete nechať ujsť.

56 vozidiel od 18 značiek pod jednou strechou

Salón Elektromobilov 2022 bude prebiehať v dňoch od 20. do 22. mája 2022 od 10.hod do 18.hod v obchodnom centre Bory Mall v Bratislave. Tento rok sa majú návštevníci na čo tešiť. Tohtoročná výstava so sebou prinesie 56 elektromobilov a plug-in hybridov od 18 značiek ako ŠKODA AUTO, KIA, Jaguar Land Rover, Audi, BMW, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Mercedes-EQ, Opel, Peugeot, Suzuki, Volvo a Tesla. Nadšencov elektromobilov dozaista potešia exkluzívne novinky. Napríklad ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV, Ford Mustang Mach-E GT, KIA EV6, Volvo C40, BMW i4 a BMW iX.

Návštevníci si budú môcť vozidlá nielen pozrieť, ale samozrejme si ich aj otestovať. Na testovacie jazdy si pre vás Salón Elektromobilov 2022 v Bratislave prichystal tieto novinky – ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV, KIA EV6, EQB od Mercedes-EQ, Jeep Wrangler 4xe, Land Rover Defender PHEV a Discovery Sport PHEV, PEUGEOT e-2008 GT Pack, DS7 CROSSBACK E-TENSE, BMW iX, Tesla Model Y a mnoho ďalších vozidiel.

Salón Elektromobilov 2022 opäť zavíta do Bratislavy

Víkend elektromobility v Bratislave

Súčasťou výstavy bude aj zaujímavý program, ktorý bude od 20. do 21. mája od 13. do 17.hod. Prinesie odborné prednášky, prezentácie najnovších elektromobilov a plug-in hybridov a tiež panelové diskusie na rôzne zaujímavé témy. 20. mája odštartuje začiatok výstavy moderátor Michael Szatmary panelovou diskusiou na tému Ponuka nových elektromobilov na SK trhu a možnosti ich financovania.

V ten istý deň sa budete môcť dozvedieť viac o podpore e-mobility z plánu obnovy priamo od prednášajúcich z Ministerstva hospodárstva SR. A o 17:00 prebehne živé vysielanie priamo relácie Pozor, zákruta priamo z akcie. V sobotu, teda 21. mája sa s moderátorom Slavom Jurkom budete môcť okrem iných zaujímavých informácií dozvedieť aj to, ako ísť s elektromobilom na dovolenku.

Registrácia bez poplatkov

Na Salón Elektromobilov 2022 v Bratislave sa bude môcť prihlásiť každý a to bez akýchkoľvek poplatkov. Registráciou sa navyše automatický zapájate do súťaže o pekné výhry. Stačí sa teda zaregistrovať zadarmo na stránke e-salon.sk a byť prítomný pri žrebovaní priamo na akcii.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button